Tajni više nema: Ovo je novi dres Crvene zvezde za predstojeću sezonu! (FOTO)

Autor:

Sport

09.07.2022

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanični fudbalski šampion Srbije kreće u odbranu šampionske titule.

Tajni više nema: Ovo je novi dres Crvene zvezde za predstojeću sezonu! (FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda

Puleni trenera Dejana Stankovića u nedelju 10. jula otvaraju novu sezonu. U prvom kolu Super lige Srbije fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ekipu niškog Radničkog, a navijači aktuelnog šampiona već su predstojeću sezonu okarakterisali kao jednu od najvažnijih u novijoj istoriji kluba.

Kao što se i očekivalo premijerni susret nove sezone biće i lepa prilika da klub sa "Marakane" javnosti predstavi i novu garnituru dresova u kojima će ekipa nastupati u sezoni 2022/23.

Ovoga puta, zahvaljujući Instagram stranici "Czvmagazine" u prilici smo da vam predstavimo dres Crvene zvezde u kojem će fudbaleri aktuelnog šampiona nastupati kada igraju na stadionu "Rajko Mitić".

 

Za razliku od nekih prethodnih kompleta opreme, ovoga puta dizajneri u se odlučili da crveno-bele pruge budu uže, a jedna od karakteristika je i pojava zlatne boje koja će se naći kako na samom dresu, tao i na šorcu.

Pozivamo sve navijače Crvene zvezde, ali i ljubitelje fudbala i sporta da iznesu svoje mišljenje o novom dresu FK Crvena zvezda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ONA

06.09.2022 08:49

Jako VAZNA vest