Zvezda je već prvak, preostali nemaju šta da traže: Milorad Kosanović analizirao srpsku fudbalsku scenu!

Autor:

Sport

07.07.2022

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U petak 8. jula startuje novi fudbalski šampionat Srbije.

Zvezda je već prvak, preostali nemaju šta da traže: Milorad Kosanović analizirao srpsku fudbalsku scenu!

Foto: Starsport

Milorad Kosanović

Sasvim je jasno da će i u predstojećoj 2022/23 sezoni o svemu u srpskom fudbalu odlučivati beogradski Večiti rivali. Da li neko može da ugrozi pozicije Crvene zvezde i Partizana, kao i šta se uopšte može očekivati od predstojećeg nacionalnog fudbalskog prvenstva, analizirao je prekaljeni fudbalski stručnjak Milorad Kosanović:

- Zvezda je koliko danas prvak države, preostali nemaju šta da traže. Najizbalansiraniji tim ima u poređenju s konkurentima, moćniju logistiku. Zato i ne možemo da očekujemo visok kvalitet ligaškog fudbala. S druge strane, interesantnost gledanja bi mogli da uvećaju Partizanov tim na nižem nivou od prošlogodišnjeg i na to reakcija Čukaričkog. Vojvodina je kao nešto poradila na jačanju kluba i ekipe, ali neubedljivo... meni. Ostali su podjednako slabi, boriće se za preostala mesta. A, ovi što su ušli u ligu i oni što su u minuloj sezoni jedva ostali, za ostanak u elitnom rangu - nema dilemu Milorad Kosanović.

Foto: Starsport

Milorad Kosanović nema dilemu ko će biti novi šampion Srbije

 

Sedamdesetjednogodišnji Milorad Kosanović već pune tri decenije bavi se trenerskim pozivom. Tokom tog perioda sedeo je na klupi brojnih klubova: Vojvodine, Crvene zvezde, ljubljanske Olimpije, čačanskog Borca, Novog Pazara, Napretka, niškog Radničkog,..., a kao selektor je predvodio najbolju selekciju MAlte i mladu reprezentaciju Srbije i Crne Gore.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading