Mitrović IN, Mustafa OUT: Crvena zvezda završila još jedan transfer u letnjem prelaznom roku!

Autor:

Sport

16.07.2022

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U danu kada je obelodanjeno da je aktuelni srpski fudbalski šampion završio posao oko dovođenja napadača, crveno-beli postaju jači za još jednog igrača koji je prethodnih dana povezivan sa klubom sa Marakane.

Mitrović IN, Mustafa OUT: Crvena zvezda završila još jedan transfer u letnjem prelaznom roku!

Foto: Starsport

Stefan Mitrović

Fudbaleri Crvene zvezde u drugom kolu Mozzart bet Super lige Srbije ubedljivo su savladali ekipu lazarevačke Kolubare, a nakon meča, iako informacija i dalje nije zvanično potvrđena u klubu, stigla je informacija da je definitivno realizovan transfer krilnog napadača niškog Radničkog, Stefana Mitrovića.

Kako se saznaje Stefan Mitrović će tokom naredne nedelje i zvanično postati član kluba iz Ljutice Bogdana. Crvena zvezda će na račun niške ekipe uplatiti obeštećenje od 500.000 evra, a istovremeno će na jednogodišnju pozajmicu poslati Ibrahima Mustafu.

Foto: Starsport

Ibrahim Mustafa - privremeno napušta Marakanu

 

Devetnaestogodišnji fudbaler je tokom svoje dosadašnje profesionalne karijere nastupao za kanadski Hamilton siti, a od 2019. godine je član Reala sa Nišave za koji je odigrao 45 mečeva i bio strelac deset pogodaka.

Stefan Mitrović je do sada nastupao za U-20 i U-21 reprezentaciju Srbije.

Svojim partijama na startu novog šampionata, upravo protiv Crvene zvezde i Partizana, uverio je odgovorn na našem najvećem stadionu da realizuju ovaj transfer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading