Zvezda je porodica: Mališanima iz Topole smo nakratko vratili osmeh na lice! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

12.07.2022

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj epizodi serijala "Zvezda je porodica", naš klub je na stadionu "Rajko Mitić" ugostio porodicu Nikić, koji su imali priliku da uživaju u fantastičnoj igri izabranika Dejana Stankovića na meču sa niškim Radničkim.

Zvezda je porodica: Mališanima iz Topole smo nakratko vratili osmeh na lice! (FOTO, VIDEO)

Foto: Instagram.com/Crvenazvezdafk

Crvena zvezda i u ovoj sezoni nastavlja sa akcijom "Zvezda je porodica" u kojoj familijama koje nisu u mogućnosti da posete Marakanu i gledaju meč voljenog tima, crveno-beli to omogućavaju. Na meču sa Radničkim, na otvaranju nove takmičarske godine Crvena zvezda je usrećila još jednu zvezdašku porodicu, a reč je o Nikićima iz sela Belosavci kod Topole. 

Otac Ivan, stric Milan, strina Marija, kao i šestoro dece, uživali su u bravurama crveno-belih fudbalera i ubedljivoj pobedi rezultatom 4:0, a njihovi osmesi dok su gledali voljeni klub, bili su neprocenjivi, s obzirom na tragediju i gubitak majke koji su doživeli...

 

Šta su to imali da kažu gosti, ali i kako je proteklo samo druženje, pogledajte u novoj epizodi emisije "Zvezda je porodica". 

 

 

Fudbalski klub Crvena zvezda će i ubuduće nastaviti sa ovom akcijom, a vi ukoliko niste u mogućnosti da priuštite dolazak ili poznajete takvu porodicu, prijavite se na office@crvenazvezdafk.com.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading