SPEKTAKL U GROCKOJ! Angellina, Dara Bubamara, Milica Todorović, Bijelo Dugme samo deo GROČANSKIH SVEČANOSTI!

Autor:

Vesti

12.07.2022

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

„Gročanske svečanosti“ su manifestacija koja na izuzetan način predstavlja kulturne, turističke, sportske i poljoprivredne potencijale opštine Grocka.

SPEKTAKL U GROCKOJ! Angellina, Dara Bubamara, Milica Todorović, Bijelo Dugme samo deo GROČANSKIH SVEČANOSTI!

Foto: ST/A. Nalbantjan, D. Kadić, E-Stock

Ovogodišnje, 54. po redu "Gročanske svečanosti" će se održati od 24. jula do 2. avgusta, u organizaciji GO Grocka.

Ovogodišnji estradni program obuhvata nekoliko koncerata. Od nedelje, 31. jula do ponedeljka 02. avgusta na Dunavskom keju očekuju nas koncerti velikih estradnih zvezda.

U nedelju, 31. jula od 21 čas nastupa Angellina. Prvog dana avgusta koncert će održati Milica Todorović sa početkom od 21 čas, dok se tradicionalno manifestacija završava 2. avgusta takmičenjem u kuvanju riblje čorbe „Zlatni kotlić Dunava“ od 17 sati, nakon čega sledi proglašenje pobednika i koncert Dare Bubamare na Dunavskom keju sa početkom od 21 sat.

Foto: Gročanske svečanosti

PRogram Gročanskih svečanosti

Ove godine, u okviru manifestacije održaće se i  moto-rok "ARHANGEL FEST" na Dunavskom keju u Grockoj. Najveće zvezde ovogodišnjeg festa su grupe Zelen patak koji nastupaju 29. jula od 20 sati, u 21 sat nastupiće TEXSAS FLOOD , od 23 sata očekuje se nastup grupe Babe, dok će 30. jula od 19 sati nastupati grupe Bijelo dugme (tribute), a od 21 sat nastupaće grupa BandX. Poslednji po redu, nastupiće Divlje jagode, sa početkom u 23 sata.

Svečano otvaranje manifestacije predviđeno je u četvrtak 28. jula tradicionalnim defileom i nastupima Kulturno-umetničkih društava u Gročanskoj čaršiji, a program počinje u 19:30 časova.

Kada je reč o najmlađim posetiocima, očekuje se bogat i raznovrstan program, gde će svaki mališan pronaći nešto interesantno za sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading