Bahata pevačica misli da je svetska zvezda! Dara Bubamara za SAT I PO tražila 8.000 evra, VLASNIK je PSOVAO, pa otkazao tezgu!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

20.06.2022

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dara Bubamara ostala je bez tezge u Nišu nakon što se posvađala s gazdom lokala, a kom je za sat i po vremena pevanja tražila čak 8.000 evra.

Bahata pevačica misli da je svetska zvezda! Dara Bubamara za SAT I PO tražila 8.000 evra, VLASNIK je PSOVAO, pa otkazao tezgu!

Foto: E-stock

Dara Bubamara

 Kako Republika.rs saznaje, pevačica je imala dogovor s vlasnikom kluba da peva tri sata za pomenuti novac, a dan pred tezgu je pozvala i skratila vreme nastupa, zbog čega je došlo do konflikta. Novosađanka je posle kraćeg ubeđivanja otkazala nastup u Nišu, ali se zbog toga nije previše potresla jer već ima mnogo ugovorenih tezgi.

- Dara preko cele godine radi punom parom, a nastup u Nišu bio je samo jedan u nizu. Ona se pre tri nedelje čula sa vlasnikom objekta, ugovorili su cenu od 8.000 evra, a podrazumevalo se da peva od dva do tri sata s pauzama. Lokalna predgrupa trebalo je da nastupi pre Dare, a bio je plan da se naplaćuje i ulaz. Kako je nastup trebalo da bude ovog vikenda, on je otkazan još u petak jer se pevačica posvađala sa gazdom kluba dan pred žurku. Dara je javila da ima neodložive obaveze i da može da skokne da peva, ali samo na sat i po. Vlasnik joj je rekao da za novac koji je ponudio očekuje bar tri sata žurke, ali je Dara rekla da uzima mnogo veće pare i da ne mora da dolazi ako planira manje da plati - priča nam izvor blizak Bubamari.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dara Bubamara

 

Kako smo saznali, tokom telefonskog razgovora pevačica i vlasnik kluba počeli su da se vređaju.

- Dara je objašnjavala vlasniku koliko su njeni nastupi plaćeni i da je do septembra bukirana. Rekla je: "Što se mene tiče, ne moram da pevam ni pet minuta! Ja nastupa imam i preko glave i mnogo su plaćeniji od ovoga što smo se mi dogovorili". Tad je vlasnik počeo da psuje Daru i na kraju je spustio slušalicu - kaže sagovornik.

Inače, Bubamara na Instagramu redovno objavljuje termine nastupa, a ako je suditi po broju nastupa koje ima, dobra joj je zarada na mesečnom nivou. Kako su pojedini mediji pisali, Dara za mesec dana od tezgi zaradi preko 60.000 evra, a tokom letnje sezone i mnogo više.

Pozvali smo pevačicu da bismo je pitali za komentar, ali je ona ostala nedostupna sve do zaključenja broja.

Pobila se s muškarcem na aerodromu

Pevačica Dara Bubamara potukla se nedavno s nepoznatim muškarcem na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", a incident se dogodio krajem maja, pre ukrcavanja na let za Tivat. Očevidac je za medije objasnio da je do okršaja došlo jer joj je nepoznati muškarac opsovao majku, pa je morala da reaguje.

- Dok smo čekali u redu da se ukrcamo u avion, jedan muškarac je počeo da vice na Daru: "Sledeći put pazi kako voziš da ti ne bih je*ao mrtvu majku!" Očigledno su se njih dvoje sreli i pre aerodroma, izgleda da je Dara presekla put tom čoveku tokom vožnje, pa je poludeo kad ju je opet sreo. Udarala ga je pesnicama, torbom, grebala ga. On je prekrio lice rukama i nije joj uzvraćao, pa je posle otišla - rekao je čovek koji je bio na licu mesta.

Dara pravi haos u saobraćaju, vozi 200 na sat

Dara Bubamara neretko je u žiži javnosti jer na Instagramu kači snimke na kojima se vidi da vozi preko 200 kilometara na sat na mestima gde je to strogo zabranjeno. Snimci se brzo prošire društvenim mrežama, a pevačica ne prestaje da provocira svaki put, zbog čega dobija kazne.

Foto: ATA Images

Dara Bubamara

 

- Nekoliko puta sam dobijala kaznu zbog brze vožnje, ali sve uredno platim. Poštujem policiju i zakon, a omane mi se da brzo vozim kad negde kasnim. Ne gledam ograničenje, ali ako napravim prekršaj za to, uredno snosim posledice - rekla je Dara jednom prilikom u emisiji.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading