"Oprostio bih joj kad bi me prevarila sa ženom!" Bane Čolak o LJUBOMORI u odnosu sa Ivanom Krunić! (VIDEO)

Autor: Melina Gvero

Zabava

20.06.2022

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Krunić i Bane Čolak su u opuštenom razgovoru za Republiku govorilii o njihovoj vezi.

"Oprostio bih joj kad bi me prevarila sa ženom!" Bane Čolak o LJUBOMORI u odnosu sa Ivanom Krunić! (VIDEO)

Foto: Republika/M.GVERO

Ivana Krunić Bane Čolak

Emotivni partneri Ivana Krunić i Bane Čolak nakon Zadruge 5 nižu uspehe.

Pevačica se dugo bavi muzikom, a izgleda da joj sve bolje ide otkako joj je verenik Bane menadžer:

Bane je preuzeo menadžerski posao i od tada mi ne da da dišem. Znala sam da je Bane odgovoran i veliki profesionalac, dobro sam pretpostavila. Izašla mi je nova pesma "Junačke grudi", prezadovoljna sam reakcijama. Imam 10 solo pesama, ljudi u klubovima pevaju moju pesmu, nikad nije kasno za to, sada idemo samo jako.

Upitali smo Baneta da li on broji pare od Ivaninih nastupa.

- Gazde broje pare, ja proveravam. Onda dođem kod žene, predam joj sve pare. Ne radim za platu nego za procenat, da uzmem onoliko koliko mi je dovoljno. Zajednički su nam troškovi. Sve ide u našu kasu, ne u neku tamo - rekli su nam Bane i Ivana.

Foto: Republika/M.GVERO

Ivana Krunić

 

Bane i Ivana su otkrili da li posotji ljubomora u njihovom odnosu.

- Drago mi je da sam se oslobodila od ružnih osećaja koji se zovu "ljubomora". To mnogo iscrpljuje, ta energija je mnogo otrovna. Mi smo zbir svega onoga što nam se dešavalo, pa su neki prethodni izbori uticali na to da postanem ljubomorna, iako po fabričkim podešavanjima nisam ljubomorna. Bane me je vratio na fabrička podešavanja (smeh) - rekla je Ivana, a Bane se ubacio, nakon čega je dobio pitanje od Ivane da li bi joj oprostio kad bi ga prevarila sa ženom.

- Prevaru nikad ne bih oprostio, jer ne bih mogao da nastavim normalno funkcionisanje sa osobom koja se poljubila sa nekim drugim, a kamoli nešto više. Sa ženom bih joj možda oprostio prevaru, o tome nisam razmišljao, ako bi do toga došlo... - rekao je Bane, a Ivana se nasmejala i rekla:

- Ništa ti ja ne priznajem sada, nego čisto me interesuje.

Foto: Republika/M.GVERO

Ivana Krunić Bane Čolak

Bane je prokomentarisao postupak Marka Osmakčića, koji je u dogovoru sa porodicom lažirao očevu smrt.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Osmakčić

 

- Bio sam dobar sa Osmakčićem, družili smo se, za druženje je super, ali za neke stvari nije ispao baš šmeker i gospodin kako se prestavljao tamo. Što se cele situacije oko lažiranja smrti tiče, to je grub način za izbegavanje svega toga. Hvala Bogu što mu je ćale živ, ali to bežanje odgovornosti, on je bio svestan šta radi, ni nju ni njega nije niko terao da to rade bez zaštite. Kad se već to desilo, onda budi mangup i stani iza toga i reci: "Da, ja sam to radio svesno. Ako ti želiš da rodiš dete, naravno biću tu za njega. Posle j. nema kajanja.

Šta su još Bane i Ivana rekli, pogledajte u videu sa početka teksta.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading