PUKLO U HUMSKOJ! Rikardo rešio da PROGOVORI, napadač otkrio PRAVI RAZLOG - evo zbog čega je Partizan IZGUBIO titulu!

Autor:

Sport

20.06.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gomeš se oglasio o sezoni čiji ishod još uvek boli "Grobare".

PUKLO U HUMSKOJ! Rikardo rešio da PROGOVORI, napadač otkrio PRAVI RAZLOG - evo zbog čega je Partizan IZGUBIO titulu!

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš

Rikardo Gomeš, prvi strelac Partizana, istakao je da su crno-beli minule sezone izgubili šampionsku trku sa Crvenom zvezdom zbog "nedostatka hemije" tokom proleća.

Sjajni centarfor je sa 22 superligaška gola odradio svoj deo posla, ali Parni valjak u celini nije.

Ne samo samo ja, nego ceo tim, stručni štab, svi. Bili smo fokusirani u većem delu godine, ali na kraju nismo uspeli i teško je to prihvatiti. Meni je teško, teško je i svima drugima u timu, uveren sam u to. Nešto se promenilo u drugom delu sezone. U prvom delu smo, čini mi se, bili više povezani međusobno, dok smo u drugom delu pomalo izgubili i tu povezanost i moć, "hemiju" generalno. To je bila naša prednost, bili smo složni od prvog dana, rešeni da zajedno istrajemo do kraja, ali se nešto promenilo u nastavku. Da me sada pitate šta se promenilo, ne znam da vam odgovorim precizno - reči su Gomeša za "Telegraf", a on je potom prokomentarisao uticaj izgubljenog prvog prolećnog Večitog derbija na "Marakani" (0:2).

Republika

Foto: Starsport

Kobno proleće - Gomeš i Natho

Derbi je uvek više od tri boda. To su bodovi na kontu, emocije, injekcija samopouzdanja ako pobedite ili, pak, stramputica ako izgubite. To je sve očekivano i normalno, ali mi posle toga nismo dobro reagovali i to je naša najveća greška, morali smo da budemo spremni na sve, na svaku moguću situaciju. Jedan poraz ili remi nisu smeli da utiču, morali smo da promenimo mentalitet i da pokušamo da nastavimo gde smo stali. Igralo se na četiti dana i nije bilo vremena za "plakanje". Liga ne staje kada izgubite nego se nastavlja i naprosto smo morali da prevaziđemo situaciju u kojoj smo se našli, ali nismo. To je naša najveća greška - podvukao je napadač sa Zelenortskih Ostrva.

Inače, Rikardo će, po rečima Ivice Ilieva, i naredne takmičarske godine sigurno nositi crno-beli dres, a pokušaće da obori sopstveni rekord od 38 golova u svim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading