Ostaje ili odlazi? Partizan doneo konačnu ODLUKU o Rikardu!

Autor:

Sport

15.06.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Saga Gomeš" rešena po meri "Grobara".

Ostaje ili odlazi? Partizan doneo konačnu ODLUKU o Rikardu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana Rikardo i Natho

Najbolji strelac Partizana minule sezone Rikardo Gomeš ostaće u Humskoj i naredne takmičarske godine. Crno-beli su već doneli čvrstu odluku da zadrže golgetera, a Ivica Iliev je istakao da niko ni ne pomišlja da ga proda.

- On je klasičan napadač, u žargonskom smislu te reči. Na njegovu prodaju niko ni ne pomišlja, posebno nakon sezone koja se može okarakterisati rekordnom. I tokom prvog mandata je bio sjajan sa 26 golova, a sada je podigao tu lestvicu za skoro 50 odsto. Naravno da postoje klubovi koji ga žele, ali on ostaje, veoma sam ponosan na njega kao sportski direktor. Kada smo ga prodavali zaradili smo ozbiljan novac od transfera, moj posao je bio da ga vratim u Partizan, što sam i učinio - rekao je Iliev za "Sportal".

Republika

Foto: Starsport

Iliev ponosan na Gomeš

Tom prilikom, bivši napadač Parnog valjka govorio je i o inostranim pojačanjima, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Podsetimo, Gomeš je prošle sezone postigao čak 38 pogodaka u svim takmičenjima, od kojih 29 u Superligi Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading