BOMBA IZ LIGE ŠAMPIONA - NOVI LEONARDO! Iliev ga SILNO ŽELI, Partizan dovodi BRUTALNO POJAČANJE za NULA EVRA?!

Autor:

Sport

18.05.2022

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će se Ilievu ostvariti stara želja?

BOMBA IZ LIGE ŠAMPIONA - NOVI LEONARDO! Iliev ga SILNO ŽELI, Partizan dovodi BRUTALNO POJAČANJE za NULA EVRA?!

Foto: Starsport

Partizan je naciljao veliko letnje pojačanje u vidu krilnog napadača Ferencvaroša Tokmaka Nguena, potvrdio je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.

Parni valjak je Nguena želeo još 2019. godine, kada je nosio dres Stromsgodseta, ali se on tada otisnuo u Mađarsku, a sa tamošnjim šampionom se okušao i u Ligi šampiona.

- To je igrač koji trenutno igra Ligu šampiona. Tokmak, najbolji igrač u Ferencvarošu, doneo im je titulu i uveo ih u Ligu šampiona ove godine i dominantan je u Ligi šampiona. On je čak tada i bio kod nas u Partizanu, dogovorili smo i uslove. Međutim, klub je bio izričit da se plati ta jedna svota koju mi tog trenutka nismo imali, a sada je smešno da je pominjemo - objasnio je funkcioner kluba iz Humske.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tokmak Nguen na leto stiže u Partizan?

Nguenu kroz mesec dana ističe ugovor sa Mađarima, što je povoljna okolnost za Partizan, a on po stilu igre izuzetno podseća na Leonarda, s obzirom da mu je glavni kvalitet "ulazak u sredinu" odakle preti golu rivala.

Da li će se ovoga puta kockice poklopiti, ostaje da se vidi, ali gde ima dima ima i vatre...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading