GROBARI U TRANSU: ZVER iz komšiluka slobodna na leto, Partizan ima zicer!

Autor:

Sport

27.04.2022

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli bi mogli da upecaju kapitalca kog su propustili u januaru 2019. godine.

GROBARI U TRANSU: ZVER iz komšiluka slobodna na leto, Partizan ima zicer!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana na meču protiv Čukaričkog

Fudbaleri Partizana do kraja sezone u srpskom fudbalu boriće se za duplu krunu pošto imaju dva boda manje od prvoplasirane Crvene zvezde u Superligi Srbije, dok u nacionalnom Kupu igraju polufinale protiv Vojvodine na domaćem terenu. 

Ipak, kako god da se sezona završi, crno-bele čeka velika rekonstrukcija u letnjem prelaznom roku, a možda i prilika da se ispravi nepravda iz januara 2019. godine.

Tada je uprava kluba iz Humske vodila pregovore sa Stromgodsetom oko krilnog napadača Tokmaka Nguena (29), ali posao sa Norvežanima nije dogovoren jer su tražili 400.000 evra, a iz Beograda stigla je maksimalna ponuda od 150.000 evra i procenti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Reprezentativac Norveške rođen u Keniji 30. juna 2022. godine slobodan je igrač i posle tri godine mogao bi napusti mađarski Ferencvaroš posle 145 utakmica i 42 gola u svim takmičenjima, a čelnici "parnog valjka" bi mogli da iskoriste šansu koju su propustili u već pomenutom januaru 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading