ČEKAMO VAS! Benzema poslao BRUTALNU PORUKU Gvardioli i Englezima posle MAGIJE na Etihadu!

Autor:

Sport

27.04.2022

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se junak Madriđana.

ČEKAMO VAS! Benzema poslao BRUTALNU PORUKU Gvardioli i Englezima posle MAGIJE na Etihadu!

Foto: Tanjug/AP

Napadač Real Madrida Karim Benzema na "Etihadu"

Karim Benzema, napadač Real Madrida, najavio je "čaroliju" na "Santijago Bernabeu" pred revanš meč polufinala Lige šampiona protiv Mančester sitija.

Poraz nikad nije dobar, ali važno je to da se nismo predali. Moramo na Bernabeu, trebamo navijača kao nikad i izvešćemo čaroliju potrebnu za prolazak dalje. Uđete li u utakmicu bez samopouzdanja, onda se ovakve stvari događaju i brzo ste dva gola u minusu - naveo je francuski golgeter, dvostruki strelac na "Etihadu".

Benzema je pohvalio Građane, uz kritički osvrt na način na koji su Galaktikosi otvorili utakmicu.

Siti je dobra ekipa, a recimo da je nama u ovoj utakmici nedostajalo malo od svega na početku. Malo ambicije, malo pritiska i malo više vere. Imali smo to kasnije.

Bivši centarfor Liona puca od samopouzdanja, o čemu svedoči i maestralno izveden jedanaesterac na Ostrvu.

Panenka? Imam vere u sebe, napravio sam to i bilo je zabavno. Promašio sam pre neke jedanaesterce, ali onaj ko ih ne šutira taj ih niti ne promašuje - zaključio je Karim Benzema.

Podsetimo, Siti će braniti 4:3 u prestonici Španije naredne srede, dok se večeras od 21 čas na "Enfildu" sastaju Liverpul i Viljareal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading