ŠTA TO ŽELI DA PORUČI? Trener TSC-a nazvao Partizan ŠAMPIONSKIM TIMOM pred gostovanje u Humskoj!

Autor:

Sport

26.04.2022

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove reči neće proći ispod radara na "Marakani".

ŠTA TO ŽELI DA PORUČI? Trener TSC-a nazvao Partizan ŠAMPIONSKIM TIMOM pred gostovanje u Humskoj!

Foto: Starsport

Žarko Lazetić i Aleksandar Stanojević

TSC u sredu od 14 časova gostuje Partizanu u okviru trećeg kola plej-ofa Superlige Srbije, a trener ekipe iz Bačke Topole Žarko Lazetić istakao je da su večiti rivali ubedljivo najkvalitetnije ekipe u šampionatu.

Nekada mi se čini da oni treba da igraju neku svoju ligu. Da treba da odigraju još deset međusobnih mečeva i da se tako izmere i pripreme i vide gde su. Na dosadašnjim utakmicama koje smo igrali sa njima pokazalo se da možemo da im pariramo, tu smo negde, ali nam to za sada nije bilo dovoljno da dođemo do povoljnog rezultata - rekao je strateg trenutno četvrtoplasiranog tima na tabeli.

Republika

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Potom je ishvalio narednog protivnika.

- Pitaće se mnogo Partizan, ne želim da trošim reči na to koliko su kvalitetni, kakav im je stručni štab i kakvi su im igrači. Činjenica je da su u poslednjih osam utakmica primili samo jedan gol i to pri rezultatu od 3:0. Teško ih je ugroziti. Imaju najmanje primljenih golova u Ligi i svesni smo da nas čeka šampionski tim koji se bori za titulu.

Republika

Foto: Starsport

Žarko Lazetić i Dejan Stanković

Imao je jasan zaključak.

- Iskoristićemo predstojeći meč da vidimo koliko možemo da im se odupremo. Pokušamo da napravimo napredak u odnosu na prošlu utakmicu u kojoj smo bili dobri u igri, ali to nije bilo dovoljno da ugrozimo gol protivnika. Uostalom, bitno je da vidimo da li možemo protiv Zvezde ili Partizana da postignemo gol - poručio je Lazetić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading