HLADAN TUŠ ZA PARTIZAN: Ode u Bazel!

Autor:

Sport

21.04.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli se ovome nisu nadali!

HLADAN TUŠ ZA PARTIZAN: Ode u Bazel!

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Partizana i Proletera

Fudbaleri Partizana i dalje su u trci za duplu krunu u srpskom fudbalu pošto u Superligi Srbije na pet kola do kraja imaju dva boda manje od Crvene zvezde, dok će u polufinalu nacionalnog kupa dočekati Vojvodinu. Ipak, kako god da se završi, sprema se rekonstrukcija crno-belih na leto, ali bi "parni valjak" mogao da ostane jednog viđenog pojačanja. 

Naime, Stefan Tomović (20), vezista novosadskog Proletera nalati se na radaru učesnika Lige konferencije, ali problem pravi interesovanje švajcarskog Bazela, piše "24 sedam".

Republika

Foto: Starsport

 

Zdravko Kuzmanović, sportski direktor tima sa severa naše zemlje već je u kontaktu sa čelnicima ekipe sa stadiona "Sent Jakobs park" i sada je otputovao na lice mesta kako bi razgovarao sa čelnicima kluba u kojem je igrao u dva navrata (2005-2007 i 2015-2020), a tamo je i završio karijeru.

Kada govorimo o Stefanu Tomoviću, njegova vrednost je 500.000 evra, brani boje mlade reprezentacije Srbije, a ove sezone odigrao 27 utakmica, postigao osam golova uz jednu asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading