UHAPŠENI PANČEVCI U SMEDEREVU! Pokušali da opljačkaju kamiondžije iz Turske, PUCALI na njih?

Autor:

Hronika

21.04.2022

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saradnji Policijske uprave u Smederevu i Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, nakon intenzivnog rada na rasvetljavanju svih okolnosti i utvrđivanja identiteta osumnjičenih, uhapšeni su i zadržani do 48 sati M. B. (25) i M. C. (36), obojica iz Pančeva.

UHAPŠENI PANČEVCI U SMEDEREVU! Pokušali da opljačkaju kamiondžije iz Turske, PUCALI na njih?

Foto: pixabay.com

Njih dvojica se terete zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo u pokušaju iz čl. 206 st. 1 u vezi čl. 30. i 33. KZ, Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz čl. 348 st. 4 KZ i Posebni slučajevi falsifikovanja iz čl.356 st. 1 tač. 5 KZ.

- Osumnjičenima se stavlja na teret da su 31.marta ove godine, vozilom marke "Mercedes", na koje su postavili registarske tablice koje su prethodno skinuli sa jednog vozila u Smederevu, došli do parking prostora na Autoputu Niš - Beograd, kod Velike Plane, gde su pretnjom vatrenim oružjem-pištoljem pokušali da oduzmu novac od oštećenih- dvojice turskih državljana, vozača kamiona, koji su se kritičnom prilikom odmarali na navedenom parkingu, pa kako nisu uspeli obzirom da su oštećeni ušli u kamion sa namerom da nastave put, osumnjičeni M. B. je ispalio metak iz pištolja u pravcu kabine kamiona, nakon čega su obojica osumnjičenih pobegli sa lica mesta - saopštilo je tužilaštvo.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti dovedeni na saslušanje u prostorije Višeg javnog tužilaštva u Smederevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading