DAO JE GOL BORJANU: Partizan pronašao PRVO POJAČANJE za narednu sezonu!

Autor:

Sport

04.04.2022

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procureli detalji, crno-beli naciljali novajliju!

DAO JE GOL BORJANU: Partizan pronašao PRVO POJAČANJE za narednu sezonu!

Foto: Starsport

Igrači Partizana slave gol

Partizan je naciljao prvo pojačanje za narednu sezonu, a radi se o ofanzivnom vezisti Proletera iz Novog Sada Stefanu Tomoviću.

Ovu informaciju saopštio je komentator "TV Arena" tokom prenosa meča 29. kola Superlige Srbije u kome je klub sa Slane Bare remizirao sa Čukaričkim (1:1).

Ovaj 20-godišnji ofanzivac je tekuće sezone nastupio 25 puta, dao je osam golova, a interesantno je da je savladao i golmana Crvene zvezde Milana Borjana.

Tomovićev ugovor sa Novosađanima ističe leta 2023. godine, pa će crno-beli morati da izdvoje određeni novac za obeštećenje, kako bi ga doveli u Humsku.

Tomovića je zimus želeo TSC, on je odlučio da ostane u "srpskoj Atini", a po svemu sudeći ga čeka selidba u srpsku prestonicu...

Podsetimo, Grobari su danas već saznali jednu sjajnu vest, a videćemo da li će sa bivšim asom kruševačkog Trajala i Brodarca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading