ZAMENA ZA VUJAČIĆA: Partizan umesto Crnogorca dovodi SVOJE DETE!

Autor:

Sport

15.05.2022

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli imaju spreman plan za letnji prelazni rok i goruću poziciju štopera pošto Podgoričanin ima dozvolu za odlazak u inostranstvo.

ZAMENA ZA VUJAČIĆA: Partizan umesto Crnogorca dovodi SVOJE DETE!

Foto: Starsport

Igor Vujačić

Fudbaleri Partizana i dalje se bore za duplu krunu u srpskom fudbalu, ali kada se sezona bude završila, prva i najveća obaveza je letnji prelazni rok i tim za titulu.

Podsetimo, prvo mesto u Superligi Srbije naredne sezone značiće kao nikada do sada pošto će šampion naše zemlje igrati direktno u grupnoj fazi Lige šampiona.

Republika

Foto: Starsport

 

Neke stvari kod crno-belih su poznate, a jedna od njih je i da je standardni štoper Igor Vujačić dobio dozvolu za odlazak iz kluba.

Ostaje pitanje ko bi mogao da zameni reprezentativca Crne Gore, a u prvi plan iskače Svetozar Marković (22).

Republika

Foto: Starsport

Svetozar Marković

Momak rođen u Bijeljini debitovao je sa 17 godina u seniorskom timu "parnog valjka" i već u leto 2019. godine sa 19 godina prešao u Olimpijakos za milion i po evra.

Mladi centralni bek nije se dobro proveo u Pireju, pa je prvo bio na pozajmici u Larisi, a onda je došao na kaljenje u Humsku u oktobru 2020. godine.

Republika

Foto: Starsport

Svetozar Marković

Tada se popularni Sveta dokazao treneru Aleksandru Stanojeviću kao standardni prvotimac, ali kada se vratio u Grčku, ponovo nije imao minute.

Svetozar Marković ove sezeone odigrao je samo četiri utakmice u dresu novog-starog grčkog šampiona, a poslednji put na terenu je bio u decembru u Kupu Grčke.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Svetin ugovor sa Olimpijakosom ističe za dve godine, a velika prednost za realizaciju posla sa crno-belima bilo bi i to što se trener Aleksandar Stanojević uvek zalaže za "Partizanovu decu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
na koju foru govorna mana

15.05.2022 14:13

umišlja da je reporterka