DA LI JE POREĐENJE NA MESTU? Sportski direktor Partizana uporedio aktuelnog igrača ovog kluba sa legendom crveno-belih!

Autor:

Sport

24.05.2022

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Superligaška sezona je okončana. Partizan petu godinu uzastopno nije uspeo da se okiti šampionskom titulom, ali je u obraćanju medijima, sportski direktor ovog kluba ipak pronašao i neke dobre strane još jedne sezone u kojoj je najvažniji trofej završio u komšiluku.

DA LI JE POREĐENJE NA MESTU? Sportski direktor Partizana uporedio aktuelnog igrača ovog kluba sa legendom crveno-belih!

Foto: Starsport

Sportski direktor Fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev, možda i iznenađujuće, kao ovosezonsko dostignuće kluba vidi u činjenici da je reprezentativac sa Zelenortskih ostrva, Rikardo Gomeš poneo trofej najboljeg strelca superligaškog karavana. Tim povodom Iliev je izjavio:

- Rikardo je najveći strani napadač koji je ikada igrao u srpskom fudbalu. Rekordi koje je oborio su nestvarni. Po onom što sam čuo, samo je još Darko Pančev u jednoj sezoni imao 40 golova, trenutno dva više od Rikarda. Raduje me što je on napadač koji na svim nivoima postiže golove, ne samo u srpskom fudbalu. Nadam se da ćemo uživati u njegovim golovima i u narednim godinama - istakao je Ivica Iliev, a prenosi "Mozzartsport".

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Dark Pančev u dresu FK Crvena zvezda

 

Treba napomenuti da je legendarni Darko Pančev četiri sezone nosio dres Crvene zvezde, sa ekipom iz Ljutice Bogdana se popeo na krov Evrope i sveta, a mora se naglasiti da je i nastupao u domaćem šampionatu koje je u tom momentu bilo daleko kvalitetnije nego što je to slučaj sa aktuelnom Super ligom Srbije.

Samim tim, nameće se pitanje da li je poređenje Ivice Ilieva uopšte na mestu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading