TRIVUN I DOBRINKA SU BILI 60 GODINA U BRAKU: Zajedno su otišli u smrt - sin i dalje ne može da veruje da je u jednoj sekundi izgubio oba roditelja

Autor:

Hronika

24.05.2022

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Rade J. sin bračnog para Trivuna (77) i Dobrinke (77) koji je juče poginuo u jezivom sudaru koji se dogodio na Pančevačkom mostu kada je u njihov kamion udario BMW kojim je upravljao nemački državljanin u šoku je jer je u jednom trenu ostao i bez oca i majke.

TRIVUN I DOBRINKA SU BILI 60 GODINA U BRAKU: Zajedno su otišli u smrt - sin i dalje ne može da veruje da je u jednoj sekundi izgubio oba roditelja

Foto: Republika/printskrin

- Ne znam kako je došlo do sudara. Nije mi jasno ni kada su preminuli i da li su preminuli od pada ili od udarca pre toga. Nije mi bilo jasno ni kako nisu pali na isto mesto - priča Rade u neverici za Informer.

Kako je objasnio pokušaće da preuzme telo roditelja danas, ali nije siguran ni da li će u tome uspeti.

- Užasno je ne mogu da verujem da sam ih u sekundu oboje izgubio. Duže od pola veka su proveli zajedno, 60 godina braka, zajedno su i napustili ovaj svet. Bili su isto godište - jedva je uspeo da izgovori Rade.

Prema njegovim rečima tragedija se dogodila kada su se nesrećni ljudi vraćali iz Ovče, gde kako je objasnio imaju zemlju.

- Svakodnevno su išli tamo i vraćali se kući u Slance. To je bio njihov ritual tako su želeli i tako su radili. Kada se to dogodilo vraćali su se kući iz Ovče. Trebalo je da pređe Pančevački most, ode na Bogosloviju i kući... Nisam ni slutio da može ovako nešto da se desi. Dvoje iz kuće, oba roditelja u istom trenutku - kaže nesrećni čovek. J. R.

 

Komšije i rođaci za Dobrinku i Trivuna imali su samo reči hvale.

- Mladi su se uzeli i osnovali porodicu imaju sina Radeta, snaju i tri unučeta. Sve su stekli sa svojih 10 prstiju. Radili su poljoprivredu otkako ih znam i sin je nastavio tim stopama. Nikad se nikom nisu zamerili. On je slabije video, nosio je naočare, a ona slabije čula. Za tragediju sam saznao iz medija, a prepoznao sam tablicu njihovu i znao da je reč njima - rekao je jedan od satrijih komšija.

Podsetimo, jeziva saobraćajna nesreća dogodila se juče oko 18.20 sati kada je automobil marke BMW udario u tamić u kom je bio nesrećni bračni par. Od siline udarca kamion je udario u zaštitnu ogradu i probio je, istog trenutka iz kabine su sipali vozač Trivun i njegova supruga koja je bila na mestu suvozača.

Ispod mosta osatali su tragovi krvi ali i šoferšajbna koja je otpala sa kamiona. Pretpostavlja se da je nesrećni Trivun od udarca probio šoferšajbnu i pao sa oko 15 metara visine na zemljani deo ispod mosta, dok je njegova supruga samo ispala iz kabine, na nekoliko metara od njega u vodu. Visina sa koje je nesrećna žela upala u vodu je oko 20 metara.

Protiv vozača BMW nemačkog državljanina K.S (47) podneta je krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading