KO IH NE ZNA, SKUPO BI IH PLATIO! BRUKA I SRAMOTA - Tajkunski mediji ponavljaju laži o Vučićevom sinu, A PRAVE SE NAIVNI!

Autor:

Vesti

15.06.2022

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka tajkunske televizije N1 masno je slagala da taj i drugi mediji pod kontrolom opozicije nisu vodili hejtersku kampanju protiv Danila Vučuća, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

KO IH NE ZNA, SKUPO BI IH PLATIO! BRUKA I SRAMOTA - Tajkunski mediji ponavljaju laži o Vučićevom sinu, A PRAVE SE NAIVNI!

Foto: printskrin

Odgovarajući na pitanje TV Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je napade na svog sina, a onda se oglasila i novinarka televizije N1.

- Što se tiče napada na mog sina, šta da vam kažem, više govore o sebi pošto ga "ne napadaju" više ni za šta. Kako su rekli, ja diskriminišem Novu S, N1. Diskriminišem ih tako što im svaki dan odgovaram na pitanje. Napadali su mnogo puta. Sad da li je Nova S ili N1, vlasnik je isti - rekao je predsednik, a novinarka N1 bez imalo srama i stida upitala: 

- A kada smo ga mi to napadali?!

Republika

Foto: printscreen

 

Koliko je ovo pitanje neumesno i provokativno govori i činjenica da je upravo na N1 gostovao Vukašin Obradović, autor sramnog teksta "Tramp Junior, Hanter Bajden i Danilo Vučić" i to neposredno pre nego što će predsednik biti na Obilaznici oko Beograda.

A to je samo jedan u nizu brutalnih napada na Danila Vučića.

Takvih napada u prošlosti bilo je sijaset, i o svim brutalnim hajkama na predsednikovog sina Republika je redovno pisala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading