VUČIĆ BIO "KAVČANIN", PA POSTAO "ŠKALJARAC"?! Metastaza ludila opozicionih medija - TOTALNO LUDILO!

Autor:

Vesti

20.05.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicioni mediji koji su doskoro optuživali vlast za veze sa "kavačkim klanom" i Veljom Nevoljom sada tvrde da je Filip Korać, desna ruka vođe "škaljaraca" Luke Bojovića, bio ni manje ni više nego finansijer Srpske napredne stranke.

VUČIĆ BIO "KAVČANIN", PA POSTAO "ŠKALJARAC"?! Metastaza ludila opozicionih medija - TOTALNO LUDILO!

Foto: Tanjug/printscreen

Izvor nedeljnika NIN je "relevantan": Dragan Ilić Limar, čovek kome se u Specijalnom sudu sudilo kao pripadniku Makine grupe zbog ubistva policijskog generala Boška Buhe 2002.

Koliko je ova priča besmislena, govori i to što je početkom 2020. predsednik Aleksandar Vučić baš zbog Koraća prozvao tužilaštvo.

- Kako je moguće da za Koraća ne postoji presuda ne samo u poslednjih tri, četiri, pet već i više godina? Kako je moguće da svi u državi znaju ko je najveći distributer narkotika i ko su ti koji organizuju ubistva, a da nikada nema dovoljno dokaza i da niko neće da poturi svoja leđa - poručio je tada Vučić.

On je takođe kritikovao specijalnog tužioca Mladena Nenadića jer nije dao status zaštićenog svedoka čoveku koji je Koraća mogao da otera na robiju zbog ubistva Blaža Đurovića.

Umesto toga, svedok zastrašen ranjavanjem svog brata na sudu je promenio iskaz.

Podsetimo, Krik je svojevremeno, kao dokaz saradnje vlasti i "kavčana", uzimao baš izjave Belivuka i Miljkovića, optuženih za neke od najmonstruoznijih zločina u istoriji Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
PERA

20.05.2022 05:59

To samo kreteni i budale mogu da kazu.

Marina

20.05.2022 09:25

Opozicioni mediji ni sami ne znaju sta vise pisu i vise puta sami sebe demantuju.

Nina

20.05.2022 11:39

Iako neki žele da umanje rejting Vučića , njegov ugled sve više raste, jer je neumorni borac za bolju, lepšu i napredniju Srbiju!

Jelena

20.05.2022 18:51

Opozicioni mediji moraju nesto da pisu i da naprave pricu za prodaju