AKO SE TO DESI, U ODELU ĆU SKOČITI U BAZEN NA TAŠMAJDANU! Vučić najavio veliku vest, SVE ĆE SE ZNATI U DRUGOJ POLOVINI JUNA!

Autor:

Vesti

15.05.2022

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkio je da bi Srbija u drugoj polovini juna trebalo da dovede jednog investitora zbog čega bi, kako je istakao, "u odelu skočio u bazen na Tašmajdanu".

AKO SE TO DESI, U ODELU ĆU SKOČITI U BAZEN NA TAŠMAJDANU! Vučić najavio veliku vest, SVE ĆE SE ZNATI U DRUGOJ POLOVINI JUNA!

Foto: youtube.com/TV Prva

Gostujući na TV Prva, Vučić je govorio o brojnim temama, između ostalog i o sankcijama Rusiji, geopolitičkoj situaciju u svetu, nafti i gasu, povlačenju priznanja Kosova.

Neizostavna tema bile su i investiciji i tim povom šef države dao je i više nego zanimljivu izjavu.

Naime, Vučić je za drugu polovinu juna najavio dolazak velikog i važnog investitora, ne precizirajući ga o kome je reč.

- Ako se to desi, ako stigne velika vest, evo obećavam, u odelu ću skočiti u bazen na Tašmajdanu.

- Informaciju očekujem u drugoj polovini juna, ako to bude, kao Savić ću... Ja sam jedino deblji od njega, pa ću da skočim, onako, u odelu u bazen. Mislim da bi to bila najveća pobeda Srbije, ako uspemo. Još dve zemlje su igri, mislim da smo u svemu bolji od njih, osim u jednoj stvari. Znate i vi koja je ta jedna stvar - pričamo o njoj celu emisiju - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading