VUČIĆEVA RADNA POSETA BRISELU KAO NOĆNA MORA! EU traži sve, ne daje ništa: NEPODNOŠLJIVI PRITISCI NA PREDSEDNIKA SRBIJE!

Autor:

Vesti

11.05.2022

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je pritisak Zapada na našu državu sve nepodnošljiviji svedoče svi skorašnji potezi glavnih evropskih institucija koji su usmereni direktno i lično ka predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

VUČIĆEVA RADNA POSETA BRISELU KAO NOĆNA MORA! EU traži sve, ne daje ništa: NEPODNOŠLJIVI PRITISCI NA PREDSEDNIKA SRBIJE!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Iako predsednik Srbije radi isključivo u interesu Srbije, izgleda da to liderima EU smeta, te su jedva dočekali da sve svoje zahteve strovale lično na Vučića i to u isto vreme!

Radna poseta Aleksandra Vučića u Briselu pretvara se u najgoru moguću ucenu na našu zemlju u kojoj evropski lideri od Srbije zahtevaju sve, i nemaju nameru da od toga odustanu, a zauzvrat ne nude ništa.

Osim toga što Evropska unija od Srbije traži da kao kandidat za članstvo uvede sankcije Rusiji zbog operacije u Ukrajini, oni i njihovi saveznici takođe traže i da se Srbija potpuno odvoji od politike Milorada Dodika u Republici Srpskoj.

I to nije dovoljno, oni sem što traže da Srbija sluša njihove zahteve, naše ne čuju, te daju vetar u leđa samoproklamovanoj državi Kosovo i albanskim liderima, piše Informer.

Lideri EU, takođe, ne mare ni za kršenje briselskog i vašingtonskog sporazuma, zatvaraju oči pred agresijom Aljbina Kurtija na Srbe, ali zato širom otvorenih očiju prate svaki korak predsednika Vučića koji se jedini zalaže za mir i stabilnost!

Ono što lideri Zapada zaboravljaju je to da kada ne bi bilo predsednika Vučića odavno bi ceo Balkan bio u totalnim međusobnim sukobima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading