VUČIĆEVA RADNA POSETA BRISELU KAO NOĆNA MORA! EU traži sve, ne daje ništa: NEPODNOŠLJIVI PRITISCI NA PREDSEDNIKA SRBIJE!

Autor:

Vesti

11.05.2022

22:12

Da je pritisak Zapada na našu državu sve nepodnošljiviji svedoče svi skorašnji potezi glavnih evropskih institucija koji su usmereni direktno i lično ka predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

VUČIĆEVA RADNA POSETA BRISELU KAO NOĆNA MORA! EU traži sve, ne daje ništa: NEPODNOŠLJIVI PRITISCI NA PREDSEDNIKA SRBIJE!

Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Iako predsednik Srbije radi isključivo u interesu Srbije, izgleda da to liderima EU smeta, te su jedva dočekali da sve svoje zahteve strovale lično na Vučića i to u isto vreme!

Radna poseta Aleksandra Vučića u Briselu pretvara se u najgoru moguću ucenu na našu zemlju u kojoj evropski lideri od Srbije zahtevaju sve, i nemaju nameru da od toga odustanu, a zauzvrat ne nude ništa.

Osim toga što Evropska unija od Srbije traži da kao kandidat za članstvo uvede sankcije Rusiji zbog operacije u Ukrajini, oni i njihovi saveznici takođe traže i da se Srbija potpuno odvoji od politike Milorada Dodika u Republici Srpskoj.

I to nije dovoljno, oni sem što traže da Srbija sluša njihove zahteve, naše ne čuju, te daju vetar u leđa samoproklamovanoj državi Kosovo i albanskim liderima, piše Informer.

Lideri EU, takođe, ne mare ni za kršenje briselskog i vašingtonskog sporazuma, zatvaraju oči pred agresijom Aljbina Kurtija na Srbe, ali zato širom otvorenih očiju prate svaki korak predsednika Vučića koji se jedini zalaže za mir i stabilnost!

Ono što lideri Zapada zaboravljaju je to da kada ne bi bilo predsednika Vučića odavno bi ceo Balkan bio u totalnim međusobnim sukobima.

Komentari (0)

Loading