TRAGIČNA VEST U HUMSKOJ: Partizan ostaje bez NAJBOLJEG IGRAČA pred finale Kupa sa Crvenom zvezdom!

Autor:

Sport

24.05.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problem za crno-bele.

TRAGIČNA VEST U HUMSKOJ: Partizan ostaje bez NAJBOLJEG IGRAČA pred finale Kupa sa Crvenom zvezdom!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana Rikardo i Natho

Crvena zvezda i Partizan odmeriće snage u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić" u okviru finala Kupa Srbije, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević suočava se sa velikim hendikepom uoči Večitog derbija.

Naime, prvi strelac Parnog valjka Rikardo Gomeš dobio je udarac tokom susreta poslednjeg kola Superlige Srbije sa niškim Radničkim (2:0), zbog čega je u utorak morao na detaljnija snimanja. Postoje veliki izgledi da centarfor sa Zelenortskih Ostrva ne bude spreman za četvrti ovosezonski derbi, što bi značajno otežalo posao klubu iz Humske na našem najvećem stadionu.

Sa druge strane, vezista srpskog vicešampiona Bibras Natho stavio se na raspolaganje šefu struke i očekuje se da od prvog minuta zaigra protiv Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Rikardo zadao ogromnu glavobolju Stanojeviću

Podsetimo, Večiti derbi se igra od 18 časova, a pehar u našem najmasovnijem takmičenju brane crveno-beli. Gomeš je tekuće takmičarske godine postigao neverovatna 35 pogotka u svim takmičenjima, tako da "Delije" mogu da odahnu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading