DA UVEDEMO SANKCIJE I DA SE SMRZNEMO! Sramna izjava PONOŠEVOG savetnika: Srbija mora da postane članica NATO!

Autor:

Vesti

24.05.2022

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savetnik predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša na izborima koji su nedavno održani Dušan Teodorović poznat je po skandaloznim i neprimerenim izjavama.

DA UVEDEMO SANKCIJE I DA SE SMRZNEMO! Sramna izjava PONOŠEVOG savetnika: Srbija mora da postane članica NATO!

Foto: Printscreen/Twitter/LaziDetektor

Ponošev savetnik je  tako, gostujući na N1, izjavio da Srbija treba da uvede sankcije Rusiji, te da treba da uđe u NATO i da se smrzava.

Po meni postoji samo jedan put, Srbija mora da uradi sve da se iskreno priključi EU. U godinama pred nama, Srbija mora da postane član NATO pakta – naglasio je Teodorović.

 

 

Nakon što ga je voditeljka pitala da li Srbija može da reši pitanje grejanja, ako nam Evropa i Amerika ponude plan B, da bi trebalo i da se smrznemo!

Nek se smrzavamo, šest miliona ljudi je proterano iz svojih domova, pružićemo im moralnu podršku – rekao je on.

Opaki Teodorović je ovim otkrio svoj, a možda i Ponošev plan i program za Srbiju, koji je u najmanju ruku šokantan.

Podsetimo, Teodorović je u ovoj emisiji izjavio i da bi, da je na mestu zapadnih političara koji pregovaraju sa Beogradom, vršio pritisak na predsednika Srbije Aleksandra Vučića lično, jer je on, kako je naveo Teodorović, slaba ličnost koja ne može to da izdrži.

Podsećanja radi, Dušan Teodorović svojevremeno je zdušno podržavao Zdravka Ponoša u periodu njegove kandidature za predsednika Srbije, kada je Teodorović isticao da je uz njega zato što “Ponoš dobro poznaje NATO”, a jednom prilikom je izjavio i da “Kosovo nije srce Srbije, nego dijaspora”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading