PORUŠENI SNOVI NATO PONOŠA: Niti ima perspektivu, niti može da napravi veliku priču!

Autor:

Vesti

20.05.2022

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Parun, politikolog, analizirajući izborne rezultate, istakao je najviše što Zdravko Ponoš može da napravi u daljoj "političkoj" karijeri je osnivanje neka organizacija, ali ne preterano velike.

PORUŠENI SNOVI NATO PONOŠA: Niti ima perspektivu, niti može da napravi veliku priču!

Foto: youtube.com/printscreen

Zdravko Ponoš, ili narodski rečeno, kameleon našeg društva, čas je vojno lice, čas je političar, čas lažni borac za pravdu, a ipak samo jedno - veliko ništa.

Bar je to ono što možemo zaključiti na osnovu reči Nikole Paruna, politikologa, koji je u izjavi za NovaS izneo iskreno mišljenje o njegovom liku i delu.

- Ponoš nije novo lice, dugo je tu. Mislim da može da napravi neku organizaciju, ali ne preterano veliku - zaključuje Parun. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bogi

20.05.2022 22:05

20 dana bez Đilas,Šolak,619000000,NATO general,strani plaćenici,domaći izdajnici.Bio sam se ozbiljno zabrinuo.

miroslav

21.05.2022 09:47

Savrseno tacan komentar.

Boba

21.05.2022 13:36

Ponos je preletac, izdajnik, nula od politicara. Ne bi dobio ni trecinu glasova koje je osvojio, a i to sto je osvojio je bedno i sramota , da ga nisu gurali ovi iz opozicije, a sad se tu nesto osilio. Nebitan je totalno.