PODRHTAVA KOŠARKAŠKA EVROPA: Pablo Laso pred NOVIM IZAZOVOM - Sledeća stanica je BEOGRAD!

Autor:

Sport

20.05.2022

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska prestonica je ovih dana centar evropske košarke.

PODRHTAVA KOŠARKAŠKA EVROPA: Pablo Laso pred NOVIM IZAZOVOM - Sledeća stanica je BEOGRAD!

Foto: Starsport

Nakon polufinalnih mečeva Evrolige poznato je da će se za prestižni pehar boriti istanbulski Anadolu Efes i ekipa koja je pre četiri godine slavila na ovom istom mestu, Real Madrid.

U danu koji prethodi velikom finalu, na konferenciji za medije, pripadnicima "sedme sile" obratio se trener kraljevskog kluba Pablo Laso.

Tokom brifinga sa novinarima, pedesetčetvorogodišnji košarkaški stručnjak sa mnogo pohvala je govorio o Beogradu. Ni sam ne zna koliko je puta bio gost našeg glavnog grada, a upravo je u srpskoj prestonici ostvario jedan od svojih najvećih uspeha u košarkaškoj karijeri.

Republika

Foto: Starsport

Pablo Laso tokom konferencie za medije u Štark areni

 

Nakon svega što je izrekao, novinare je interesovalo da li možda čak i planira da kupi kuću u Beogradu i psotane stanovnik ovog grada. Delovalo je kao da ovakvo pitanje nije iznenadilo Lasa koji je imao spreman odgovor:

– Ne znam, pitaću ženu. Hajde da kažemo tako – kroz smeh je rekao španski stručnjak, a zatim se još jednom prisetio svih lepih momenata koji ga vezuju za ovaj grad:

– Uvek sam imao mnogo poštovanja prema ovom gradu, mnogo dobrih igrača je odavde, dobrih timova, ovo je grad košarke. Dugo sam u košarci i dolazak u Beograd je uvek za mene nešto posebno. Ovde smo bili šampioni Evrope, čeka nas novo finale i srećan sam. Beograd će godinama biti u mom srcu - zaključio je Pablo Laso.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading