HALA JE GORELA: Pirej je SLAVIO, ali je najvažnija "čestitka" stigla iz sedišta Evrolige - Olimpijakos je drakonski KAŽNJEN! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.05.2022

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli iz Pireja na sprektakularan način proslavili su uspeh u majstorici plej-ofa Evrolige.

HALA JE GORELA: Pirej je SLAVIO, ali je najvažnija "čestitka" stigla iz sedišta Evrolige - Olimpijakos je drakonski KAŽNJEN! (VIDEO)

Foto: printscreen/tviter/Kevin Durant

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Monako u odlučujućem susretu za plasman na Fajnal-for Evrolige koji se ove sezone održava u srpskoj prestonici, a nakon meča domaći navijači priredili su u dvorani "Mira i prijateljstva" pravu feštu.

Tokom celokupnog susreta pristalice Olimpijakosa bile su na visini zadatka i što bi se žargonski rekolo bili su "šesti igrač" svoje ekipe, ali dešavanja nakon susreta dovela su i do određenih problema.

 

 

Naime, u dvorani je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka opaljeno mnoštvo baklji, pa su i čelnici Evrolige brzo reagovali.

Klub iz Pireja kažnjen je sa ukupno 53.000 evra, a u narednoj sezoni će jedan meč na domaćem parketu morati da igraju pred praznim tribinama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading