ZBOG OVOGA SE ZAVRŠAVA U ZATVORU: Spašavao je živu glavu - nije mogao da veruje šta vidi, ostao je zatečen dešavanjima u dvorani! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.05.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo sigurno nikada nije doživeo...

ZBOG OVOGA SE ZAVRŠAVA U ZATVORU: Spašavao je živu glavu - nije mogao da veruje šta vidi, ostao je zatečen dešavanjima u dvorani! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Legendarni košarkaš Kevin Durent, prisustvovao je majstorici doigravanja za plasman na F4 turnir Evrolige u kojem su se u Pireju sastale ekipe Olimpijakosa i francuskog Monaka.

Očekivano, domaćin je slavio i vizirao kartu za Beograd, a Durent je ostao u šoku. 

Naime, nakon okončanja susreta navijači Olimpijakosa su priredili pravu feštu u dvorani "Mira i prijateljstva". Zapaljeno je mnoštvo baklji, a slavni košarkaš je na društvenoj mreži Tviter, celokupno dešavanje okarakterisao samo jednom rečju:

- Apokalipsa.

 

 

Jedan od pratilaca Kevina Durenta, pokušao je da objasni američkom košarkašu da je sve ovo ne tako retka pojava na evroligaškim parketima, ali Durent je imao spreman odgovor:

- Donesi baklju na NBA utakmicu i završićeš u Rikersu.

 

 

Rikers je, za sve koji ne znaju, njujorški zatvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading