Zorica Marković krije DVA FRAJERA u kući: Upoznajte pevačicine SINOVE, kao od brega odvaljeni, a ovo o njoj niko nije znao! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.05.2022

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković krije dva frajera u kući!

Zorica Marković krije DVA FRAJERA u kući: Upoznajte pevačicine SINOVE, kao od brega odvaljeni, a ovo o njoj niko nije znao! (FOTO)

Foto: ST/P. DIVAC

Folk pevačica i rijaliti zvezda Zorica Marković svoju pravu ličnosti pred kamerama krije, s toga mnogi misle da je drčna i oštra na jeziku. Međutim, njena ličnosti je potpuno drugačija kada se kamere ugase. Naime, Zorica je svoj život posvetila deci, sinovima Iliji i Dejanu. Pevačica raskočnog glasa i bogate karijere vrlo često zna da istakne koliko su joj sinovi u životu pomogli, jer su joj bili najveći oslonac u teškim danima. 

Republika

Foto: ATA Images

Zorica Marković biografija

 

Zorica je starijeg sina Dejana dobila sa samo 15 godina sa harmonikašem iz svog sela. Ubrzo nakon porođaja oni su se rastali, a pevačica je napustila rodno mesto kako bi pravila pevačku karijeru, te sina ostavila da živi sa ocem. Sina Iliju pevačica je dobila u drugom braku i za njega devojke kažu da je dobar frajer.

Republika

Foto: Instagram.com

Zorica Marković sinovi

 

- Moje sreće dve. Zaista imam mnogo dobre sinove. Baš su onako ljudine. Dejan je oženjen, a Ilija će uskoro. Nadam se. Najviše ih na svetu volim. Sve ovo što radim i što se borim, to je za njih. Oni mi, takođe, pomažu jer ih nisam napravila da budu debili koji ništa ne rade. Rade oni i te kako. Prate me dobro. Mi smo jedna radna i vredna porodica – rekla je Zorica jednom prilikom o sinovima, koje s vremena na vreme pokaže na društvenim mrežama.

- Gradim kuću za svoje sinove i unućiće kojima se nadam. Jedna snaja je došla i to dobra, drugu iščekujem. Gledam da ih obezbedim i da imaju dovoljno, a deo planiram i da izdajem – objasnila je ona svojevremeno za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading