"Hoće u Zadrugu preko voditeljke, idi ROBIJAJ" Zverka iz Zadruge nikad SUROVIJI prema Ćertiću, javno ga izblamirao! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.05.2022

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zverka iz Zadruge zadao nikad niži udarac Urošu Ćertiću!

"Hoće u Zadrugu preko voditeljke, idi ROBIJAJ" Zverka iz Zadruge nikad SUROVIJI prema Ćertiću, javno ga izblamirao! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivši zadrugar Aleksandar Bogunović Zverka udario je nikad brutalnije na poznatog kaskadera Uroša Ćertića, pa ga je na najsuroviji način ponizio. Naime, nakon što se pojavila informacija da je imao navodnu aferu sa voditeljkom Marijom Veljković, isplivalo je na videlo da je Ćertić potpisao ugovor sa televizijom Pink za sledeću sezonu rijalitija ,,Zadruga". 

Besan, Zverka je udario Ćertića, pa ga je žestoko isprozivao. 

 

 

- J*bao vas Uroš Ćertić i ostali indijanci koji hoće u Zadrugu preko voditeljke ,,Slagalice" i to sa posedovanjem pištolja dobije nanogicu, a moji drugari robijaju po 2 godine samo za posedovanje istog. Zamisli postaneš ,,poznat" preko voditeljke, pa ja bih se roknuo od blama keve mi! A pritom, još hoće u Zadrugu sa nanogicom! Druže, idi odrobijaj k'o čovek ili vodi ,,Slagalicu", a ne tu neke nanogice da nosiš, zna se ko nosi nanogice - napisao je Zverka i dodao:

Republika

Foto: republika.rs

Aleksandar Bogunović Zverka Zadruga

 

- Propali kaskader i bivši od neke tamo voditeljke! Kakvo zvanje čovek ima, a?! I onda on proziva nešto Jovanu Jeremić, tuga brate!  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading