I NJEMU JE MASERKA MOGLA DA UNIŠTI BRAK: Boban Rajović priznao da je dobio NEPRISTOJNU PONUDU, zbog koje je trebao da se RAZVEDE, a evo šta mu šalju KOLEGINICE! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

20.05.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Rajović priznao da je mogao da završi kao nesrećni Vidoje Ristović sa njegovom maserkom!

I NJEMU JE MASERKA MOGLA DA UNIŠTI BRAK: Boban Rajović priznao da je dobio NEPRISTOJNU PONUDU, zbog koje je trebao da se RAZVEDE, a evo šta mu šalju KOLEGINICE! (VIDEO)

Foto: E stock

Poznati folker Boban Rajović pred našim kamerama otvorio je dušu o supruzi koja se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti. Međutim, pored toga upitali smo Rajovića i o nepristojnim ponudama koje je dobio tokom njegove estradne karijere, a on nam je priznao da je nedavno imao skandal sa suprugom, kada je pročitala poruku koja mu je stigla na telefon. 

 

 

- Ne zato što sam ja posrednik toga, nego stigne poruka od koleginice, ili prijateljice. Pa stižu poruke, "Kolega, da li hoćeš duet da radimo?", nije ljubomorna... Ima raznih poruka, sad ću se prisetiti jedne poruke koja je stigla, recimo maserka: ,,Kad ćeš da te masiram sledeći put?" I skndal! To je maserka koja i nju masira, samo dok je skontala.

Koja je najnepristojnija ponuda koju si dobio tokom karijere?

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Boban Rajović sa suprugom

 

- Bilo ih je, ali kada bih rekao, sve dosad bi palo u vodu. Neću da govorim, ali je bilo. 

Potom nam je otkrio da je snimio eksplicitan spot, u kom je potpuno go, ali da se plaši da ga izbaci u javnost. 

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Boban Rajović sa Sekom Aleksić

 

- Spot sam uradio, ali se razmišljam, jer eto ga skandal! Go sam u spotu! Zna supruga, videla me je. Ali da li to ide uz moje godine, držim ga u fioci. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading