TRI TUŽNE GODINE ZA MARIJANU MIĆIĆ: Glumica objavila fotografiju pokojne majke, a emotivnom porukom rasplakala sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.05.2022

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Mićić provodi tri godine bez majke, a na ovaj dan prisetila se njene lepote i koliko joj fali.

TRI TUŽNE GODINE ZA MARIJANU MIĆIĆ: Glumica objavila fotografiju pokojne majke, a emotivnom porukom rasplakala sve! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pre tri godine glumici i voditeljki Marijani Mićić preminula je majka, što je njoj izuzetno teško palo. Glumica je nakon toga dosta povukla u sebe, a sada je na Instagram profilu objavila njenu fotografiju, na dan njene smrti. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marijana Mićić Instagram

 

Naime, Marijana je bila mnogo vezana za majku, bila je njen uzor, a mnogi su mišljenja da su njih dve bile preslikane. Na Instagram postu Mićićeva je objavila fotografiju svoje majke iz mladosti, a baš u ovoj pozi, mnogi su komentari da njih dve liče. 

- Mama - napisala je Marijana, pa pored stavila tri emotikona crnog srca. 

 

 

Podsetimo, prošle godine Marijana je isto na današnji dan objavila majčinu fotografiju, na koju je ostavila isti opis, samo pored dva crna srca, kojim je htela da simbolizuje godine koje su prošle bez mame. 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading