Mladenovićka PROMENILA Isaka Šabanovića iz KORENA: Pevač napravio ŠOK PREOKRET kom se niko nije nadao, pa priznao: "Zbog tebe ne podnosim" (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.05.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isak Šabanović prešao je u narodnjake, a mnogi misle da je to zbog njegove veze sa Aleksandrom Mladenović.

Mladenovićka PROMENILA Isaka Šabanovića iz KORENA: Pevač napravio ŠOK PREOKRET kom se niko nije nadao, pa priznao: "Zbog tebe ne podnosim" (VIDEO)

Foto: ST/D.KADIĆ

Isak Šabanović

Samo dva meseca od kako je objavio "Kataklizmu" Isak Šabanović iznenadio je publiku novom numerom pod nazivom "Ja za bolju nisam". Spoj rokerskog zvuka i harmonike zvuči fenomenalno, a na ovaj ritam pašćete već nakon prvog slušanja.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Isak Šabanović

 

- Ne volim januar, ne volim ni februar, Osmi mart ne podnosim, zbog tebe ne podnosim. April me nervira, maj i jun me ne rade, da l' si se ložila sa nekog sa estrade? Nikada ljubav znam nije bila ni u planu, bolje da sam dana tog ostao u stanu- stihovi su Isakovog novog singla.

Za veoma kratko vreme na Jutjub platformi i društvenim mrežama osvanuo je veliki broj komentara, a sudeći po mišljenju slušalaca Isak ponovo pomera granice. Glavni krivci za ovakvu pesmu su Goran Ratković Rale dok je gost na pesmi čuveni harmonikaš Borko Radivojević

Republika

Foto: Instagram.com

Isak Šabanović i Aleksandra Nikolić

 

Ova nagla promena usledila je nakon što se otkrila veza sa pevačicom Aleksandrom Mladenović, a on nam je na sinoćnoj promociji albuma Seke Aleksić otvorio dušu i priznao sve o novoj ljubavnoj romansi. Detaljnije pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading