FRKA PRED FINALE KUPA: Delije ZAPUŠILE USTA Aleksandru Stanojeviću! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.05.2022

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudijske odluke su ponovo u žiži javnosti.

FRKA PRED FINALE KUPA: Delije ZAPUŠILE USTA Aleksandru Stanojeviću! (VIDEO)

Foto: Starsport

Trener Partizana Aleksandar Stanojević imao je brojne zamerke na suđenje u minuloj sezoni u okviru Superlige Srbije, a njemu je sada stigao odgovor od strane "Delija".

Naime, internetom kruži snimak objavljen od strane pristalica šampiona Srbije u kome su pobrojane greške arbitara u korist Partizana. Pored ekspertske analize, istaknuto je da je jedina stvar koju Zvezda radi pogrešno ta što "pobeđuje Partizan".

Podsećamo da izabranici Dejana Stankovića nisu doživeli poraz u Večitom derbiju, od povratka miljenika Grobara na klupu Parnog valjka.

Sporne momente možete da pogledate u videu.

Crveno-beli su odbranili titulu sa dva boda viška u odnosu na Večitog rivala, a naša dva najveća kluba odigraće u četvrtak finale Kupa Srbije na stadionu "Rajko Mitić". Bilo kako bilo, bura oko suđenja se ne stišava ni nakon što je spuštena zavesa na takmičenje u šampionatu Srbije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading