KLANOVI SU SE TOLIKO OSILILI DA SU JAČI OD DRŽAVE! Odložena sednica o vezama policajca Lazovića i KRIMINALACA!

Autor:

Hronika

24.05.2022

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sednicu Odbora za bezbednost nisu došli poslanici Demokratske partije socijalista, saopštio je na pres konferenciji poslanik i predsednik ovog odbora Milan Knežević.

KLANOVI SU SE TOLIKO OSILILI DA SU JAČI OD DRŽAVE! Odložena sednica o vezama policajca Lazovića i KRIMINALACA!

Foto: Libertas/Printscreen

Marko Mesar, Nebojša Bugarin, Velja Nevolja, Zvicer, Lazović i Milović

On je saopštio da je odložena sednica na kojoj su trebali da budu saslušani specijalni državni tužilac Vladimir Novović i premijer Dritan Abazović.

Sve ide ka tome da se ja smenim sa ovog mesta. U dogovoru sa Abazovićem dogovoreno je da ipak počnemo sa sednicom, pa da bude pauza. Abazović bi tražio i da sednica bude javna, ali do toga nije ni došlo. Postavljam pitanje kome je u interesu da se ne održi sednica o podacima EUROPOL-a. Da nije bilo Libertasa i Olivere Lakić ne bi sasnali za slučaj Vesne Medenice i slučaj visokih funkcionera. Podsetićemo vas da smo raspravljali na različite teme na odborima. Kad treba da raspravljamo o bitnim temama za Crnu Goru i za svet određenim kolegama nije bilo u interesu da se raspravlja na ovu temu. Sumnjam da su neki od kolega iz DPS-a pod uticajem kavačkog klana i ne žele da dođu na ovu sednicu – istakao je on.

Kako je naveo saznao je da su on Medojević i Mandić ponovo stavljeni pod merama nadzora za potrebe kavačkog klana.

Klanovi su toliko osilili da su jači od države. Evo je i došlo do odlaganja i ove sednice odbora. Nabavio sam kavkaskog ovčara,koji se razbolio. Ali će oni koji me prate i prisluškuju to prije znati nego ja, ako mu se šta desi – naglasio je Knežević.

- Zato pozivam Vrhovni sud i Sudski savet da se izjasne da li je zakonito to što smo ponovo pod merama tajnog nadzora - kazao je on.

Saopštio je da su dobili informaciju da ih prate od postavljanja Sava Kentere na čelno mesto ANB-a, prenose Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading