CRNO NA BELO: Stanojević bljuje vatru BEZ POKRIĆA!

Autor:

Sport

07.05.2022

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg vicešampiona Srbije priča o neregularnosti, a Crvena zvezda je prosula više bodova od Partizana.

CRNO NA BELO: Stanojević bljuje vatru BEZ POKRIĆA!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević na 167. Večitom derbiju

Šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević mesecima unazad vrši pritisak na Crvenu zvezdu koja je iskoristila kikseve njegovih pulena i zauzela prvo mesto na tabeli.

Podsetimo, crno-beli su u prolećni deo sezone ušli sa pet bodova više od večitog rivala, a sada imaju dva manje. Zato je Stanojević na konferenciji za medije pred meč sa Vojvodinom objasnio kako je prvenstvo bilo regularno dok je njegov tim bio prvi na tabeli, a kako to sada više nije slučaj.

Jel predsednik izašao i rekao da će biti regularno. I bilo je regularno. I šta se desilo na polusezoni? Neko nije ispoštovao predsednika. A onda će neko reći zašto nisi pobedio svih 40 utakmica. Uzmite statistiku šta je i kako, nego ćete gledati ovako ili onako, jer je mašinerija ozbiljna tamo. Meni je žao što su naši navijači ušli u vrtlog, da dođu i pomognu da navijaju za svoj klub, kada vide da ginemo za ovaj grb, a ginemo ozbiljno. Ne predajemo se, nismo odustali. Jer bi onda mi bili na 30 bodova. Teško je sa mašinerijom da se borite - grmeo je Stanojević.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević na Večitom derbiju

Međutim, te njegove priče baš i ne piju vodu, s obzirom na to da je Crvena zvezda prosula više bodova protiv ostalih rivala od Partizana.

Naime, večiti rivali su odigrali po 31 utakmicu, neračunajući međusobne duele, a u njima je od moguća 93 boda Partizan osvojio 87, a Zvezda 86.

Partizan je odigrao tri nerešena susreta, protiv Proletera, Napretka na svom terenu i Čukaričkog na Banovom brdu, dok je Crvena zvezda bodove delila sa Vojvodinom i Radnikom kod kuće, ali je doživela i poraz u Surdulici.

Dakle, prava razlika je napravljena u Večitim derbjima gde je klub iz Humske uspeo da uzme samo dva od mogućih devet bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading