TRAGEDIJA U ĐENOVI: Dušan Vlahović u SUZAMA!

Autor:

Sport

07.05.2022

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan poraz Juventusa na "Luiđi Ferarisu", srpski centarfor plakao kao kiša!

TRAGEDIJA U ĐENOVI: Dušan Vlahović u SUZAMA!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Fudbaleri Juventusa na dramatičan način poraženi su od Đenove (2:1), a neuspeh Stare dame teško je pao srpskom centarforu Dušanu Vlahoviću.

Srbin je zamenjen 15-ak minuta pre kraja susreta, ponovo nije uspeo da zatrese mrežu rivala, a zbog toga je čak i zaplakao.

 

 

U odbranu svog golgetera stao je trener torinskih crno-belih Masimilijano Alegri.

Ovo je bila jedna od najboljih Vlahovićevih utakmica u tehničkom pogledu. Zaista sam zadovoljan zbog načina na koji je tehnički vladao igrom. Govorio sam to i ranije, ali sam stalno bio napadan kao da pokušavam da ga upropastim. On nije igrao mnogo utakmica u Seriji A i moramo da pronađemo pravi balans za njega. Možda nije bio svestan da je odigrao dobru utakmicu (kad je izašao), i mislim da ćemo u narednoj sezoni videti njegov definitivna napredak u dinamici njegovih perfmormansi. Mora da shvati da nije odigrao lošu utakmicu ako nije postigao gol - poručio je Alegri.

Podsećanja radi, Vlahović je dao sedam golova na 18 utakmica od dolaska u Torino, a poslednji put se u listu strelaca upisao sredinom aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading