LEGENDARNI ITALIJAN BEZ DLAKE NA JEZIKU: Vlahović je JADAN!

Autor:

Sport

04.05.2022

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler tri velikana sa Apenina govorio o srpskom napadaču u redovima Juventusa.

LEGENDARNI ITALIJAN BEZ DLAKE NA JEZIKU: Vlahović je JADAN!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović

Dušan Vlahović došao je u Juventus u januaru za 85.000.000 evra iz Fjorentine i do sada je na 17 utakmica postigao sedam golova.

Ukupno, računajući učinak u Firenci, srpski napadač ima 41 nastup i 27 pogodaka u svim takmičenjima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

O Beograđaninu govorio je i legendarni špic Antonio Kasano koji je tokom karijere igrao u Romi, Real Madridu, Milanu i Interu.

On smatra da Masimilijano Alegri, trener kluba iz Torina usporava razvoj popularnog Ducija.

- Vlahović mi postaje drag iako ga ne poznajem. Jadan on. U četiri meseca je postigao šest golova za Juventus. U Fiorentini bi dao 17. Njegov entuzijazam pada. Priča se da veznjaci ne dodaju loptu. Neverovatno da napadač poput njega, jedan od najboljih u svojoj generaciji na svetu, nije šutnuo na gol na tri utakmice - rekaoo je Kasano.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

U pojedinim italijanskim sportskim medijima govorio se o smeni popularnog Maksa, a momak rođen u Bariju istakao je svoje mišljenje.

- Kažu da ne mogu da mu daju otkaz jer zarađuje dese miliona evra. Ja kažem da bi baš zbog toga i trebali. U januaru je potrošio sto miliona evra, a završiće kao četvrti -  dodao je Kasano.

Antonio Kasano i Masimilijano Alegri sarađivali su zajedno u Milanu, u sezoni 2010/11 kada je osvojena za sada poslednja titula šampiona Italije

Dve godine sam sarađivao sa njim u Milanu. Pomoćni trener Mauro Tasoti je bio zadužen za taktiku, a ne Alegri. Dobar je samo u tome da upravlja ekipom - istakao je Antonio.

Za kraj, govorio je o letnjem prelaznom roku u redovima "stare dame".

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Oni ne znaju da igraju fudbal. Isto će se desiti sledeće sezone ako ne kupe četiri ili pet odličnih igača. Namaju igru. Da li bih Sariju dao vremena? Da. A De Zerbiju? Da. Pioli? Da. Oni su treneri kojri se razvijaju, skromni su, žele da rade. Zašto opet dati godinu nekome ko nije ništa napravio - zaključio je Kasano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading