NA JEDVITE JADE: Juventus preživeo Sasuolo, Vlahović u PROBLEMU?

Autor:

Sport

25.04.2022

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Stara dama" na gostovanju u Ređo Emiliji došla do velikog preokreta i zasela na treće mesto u Seriji A.

NA JEDVITE JADE: Juventus preživeo Sasuolo, Vlahović u PROBLEMU?

Foto: Tanjug/AP

Alvaro Morata na meču Sasuola i Juventusa

Fudbaleri Juventusa na najbolji način iskoristili su poraz Napolija od Empolija (2:3) minulog vikenda, pošto su posle preokreta pobedili Sasuolo sa 2:1 u Ređo Emiliji u 34. kolu Serije A i preuzeli treće mesto na tabeli italijanskog šampionata.

Nije sve počelo tako dobro za "staru damu" pošto je Đakomo Raspadori pogodio za prednost domaćina u 39. minutu, ali je u poslednjem minutu prvog poluvremena poravnao Paulo Dibala.

 

 

Masimilijano Alegri, trener bjanko-nera reaogavao je na poluvremenu i uveo Dušana Vlahovića (nije poznato zašto je počeo sa klupe), strelca 23 gola i tako stvorio dodatan pritisak po gol zeleno-crnih. Upornost se isplatila pošto je u 88. minutu Moize Ken doneo veliki trijumf gostima iz Torina.

 

 

Još jedan Srbin bio je na terenu jer je Filip Đuričić u dresu Sasuola igrao od 79. minuta kada je zamenio Hameda Juniora Traorea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading