ITALIJA SIGURNA LUKA ZA SRBE: Naši najbolji fudbaleri traženi u Seriji A!

Autor:

Sport

21.04.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svilar i Matić stižu kod Murinja u Romu, a možda im se pridruži Kostić. Milinković-Savić i Milenković na meti Juventusa. Inter žarko želi Ilića i daje šansu Joviću.

ITALIJA SIGURNA LUKA ZA SRBE: Naši najbolji fudbaleri traženi u Seriji A!

Foto: Starsport

Italija postaje sigurna i poželjna luka za Srbe! Prvi je nogu na Čizmu povukao golman Mile Svilar, koji je posle pet godina rešio da napusti Lisabon i pojača redove Rome, koju s klupe predvodi Portugalac Žoze Murinjo. Za njim će verovatno i jedan od omiljenih fudbalera portugalskog trenera Nemanja Matić. Iskusni zadnji vezni saopštio je da na kraju sezone napušta Mančester junajted, a sasvim prirodno bi bilo da mu destinacija bude Rim jer je s Posebnim sarađivao najpre u Čelsiju, a potom je na insistiranje Murinja prešao na Old Traford.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Matić

TIM OKO DUŠANA

U Romi sanjaju da bi kraj leve aut-linije mogao da zaigra Filip Kostić, koji čini čuda u Ajntrahtu iz Frankfurta. Momak iz Kragujevca imao je dogovor s Laciom koji je propao, Inter se okrenuo Robinu Gosensu iz Atalante i odustao od njega, ali izgleda da mu je Italija suđena. Nemci ne bi trebalo da prave Filipu problem jer je mnogo dao timu za četiri sezone u Nemačkoj.

Juventus je dovođenjem Dušana Vlahovića iz Fjorentine za 75 miliona evra stavio svima do znanja da će graditi budućnost oko srpskog napadača. "Stara dama" suočava se s ozbiljnim ribildingom i smenom generacija, pa je, pre svega, u odbrani potrebno ozbiljno osveženje jer Đorđu Kjeliniju i Leonardu Bonućiju ističe rok trajanja. Kao idealno rešenje u "staroj dami" vide Nikolu Milenkovića, koji bi tako ponovo mogao da zaigra s Vlahovićem i poput njega slomi srca navijačima Fjorentine. Međutim, to bi bila samo manja detonacija u Torinu s obzirom na to da će belo-crni napasti i Sergeja Milinkovića-Savića, koji je već sedam godina u Laciju i vreme je da promeni sredinu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Sergej Milinković-Savić

Interesantno je da je amin za ovu priču dao i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, koji je javno pozvao Juventus da izdvoji novac za popularnog SMS.

- On bi za Juve bio najbolji izbor, sedam godina je u Seriji A, daje golove, asistira, odlično bi se uklopio u kod Alegrija. Da sam na mestu ljudi iz Juventusa, ne bih čekao, uložio bih 100 miliona u njega - izjavio je Stojković nedavno.

OŽIVLJAVA KARIJERU

Stadion "Đuzepe Meaca" mogao bi da postane dom za dva reprezentativca Srbije. Inter je ozbiljno zagrizao za mladog Ivana Ilića, koji oduševljava u dresu Verone, a njemu bi mogao da se priključi Luka Jović, koji bi u Italiji mogao da oživi karijeru posle epizode u Realu iz Madrida koja nije bila zadovoljavajuća ni za njega, ni za "kraljevski klub".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading