KRAJ TRANSFER SAGE: Filip Kostić OTPAO!

Autor:

Sport

20.04.2022

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inter ga je jurio godinama, ali je ipak odustao od relizacije posla!

KRAJ TRANSFER SAGE: Filip Kostić OTPAO!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativac Srbije Filip Kostić

Prvak Italije Inter odustao je od kupovine reprezentativca Srbije Filipa Kostića! Ipak, krilni fudbaler Ajntrahta će se na leto preseliti u Italiju, ali na "Olimpiko".

Prema saznanjima italijanskog novinara Alfreda Pedule, Kostića silno žele Roma i Lacio, a Ajntraht planira da prodajom Srbina inkasira oko 20 miliona evra.

Kragujevčanin je pre nekoliko dana još jednom potvrdio svoj kvalitet sa dva gola Barseloni na "Kamp Nou", a još jednom je u dresu frankfurtskih Orlova zabeležio dvocifren broj asistencija u takmičarskoj godini.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Umesto Milana - Rim

Podsetimo, Kostić ima 29 godina, a ugovor sa Bundesligašem mu ističe leta 2023. godine, pa će gotovo sigurno karijeru nastaviti u Italiji...

Što se tiče Neroazura, danas se pojavila vest da su bacili oko na drugog srpskog fudbalera, reč je o vezisti Verone Ivanu Iliću, a detalje možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading