SVADBENO VESELJE ZA PREKO 500 ZVANICA, LUKSUZNI ARANŽMANI, POZIVNICE PO IZBORU MLADE: Kaća i Gobelja ne ŽALE para za GLAMUROZNU PROSLAVU povodom VENČANJA!

Autor:

Zabava

20.04.2022

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaća Grujić otkrila da jedva čekaju venčanje!

SVADBENO VESELJE ZA PREKO 500 ZVANICA, LUKSUZNI ARANŽMANI, POZIVNICE PO IZBORU MLADE: Kaća i Gobelja ne ŽALE para za GLAMUROZNU PROSLAVU povodom VENČANJA!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Katarina Grujić

Kaća Grujić i Marko Gobeljić počeli su sa ubrzanim pripremama za veliko svadbeno veselje i venčanje, koje je zakazano za 2. jun, a obaviće se u Hramu Svetog Save na Vračaru, a nakon toga će biti upriličeno u jednom prestoničkom restoranu za više od 500 zvanica, gosti iz sveta estrade, sporta i politike.

Kaća i njen izabranik su uzbuđeni zbog predstojeće proslave, te se pozivnice užurbanu pripremaju, cvetni aranžman, muzika je već uveliko ugovorena, a prelepa mlada bira svoju venčanicu u kojoj će zablistati:

- Jedva čekam da napravimo svadbu za naše prijatelje, jer smo opštinsko venčanje već upriličili u krugu porodice prošle godine. Kako dolikuje, pripremamo veselje koje će trajati tri dana. Želeli smo da naša ćerka, kruna naše ljubavi, bude deo ovog slavlja i da imamo jednu lepu porodičnu uspomenu- izjavila je Kaća za Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading