SO NA RANU GROBARIMA POSLE EVROKUPA: Uzdignute glave NAPUSTIO Beograd...

Autor:

Sport

25.04.2022

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opisao sve detalje eliminacije Partizana.

SO NA RANU GROBARIMA POSLE EVROKUPA: Uzdignute glave NAPUSTIO Beograd...

Foto: Starsport

Duel Bitima i Pantera u areni

Krilni košarkaš Burse Onuralp Bitim, u razgovoru za turske medije, otkrio je kako jenjegova ekipa napravila podvig eliminisavši Partizan u osmini finala Evrokupa.

Strelac 20 poena u "Štark areni" poručio je da je trener Dušan Alimpijević perfektno pripremio ekipu za burno gostovanje u prestonici Srbije.

Znali smo koliko će biti teško, ali kao i u svakoj utakmici jedina misao nam je bila pobeda. Pre svega, bili smo fokusirani da uživamo u utakmici, a ne na pritisak. Igranje na ovakvom nivou i atmosferi bilo je nešto što će svi pamtiti u karijeri. Razmišljali smo i o tome. Atmosfera je bila impresivna kada smo izašli na teren. Bilo je 20.000 gledalaca čime je postavljen rekord u Evroligi i Evrokupu ove sezone. Karakter našeg tima je da nikada ne odustajemo. Nismo se predavali i i ostvarili smo pobedu - reči su Bitima, kojima doliva "ulje na vatru" Grobarima.

Krilo turskog sastava je otkrilo detalje pripreme utakmice u Beogradu.

Bili smo spremni za sve to. Dok smo trenirali dve nedelje, radili smo slušajući galamu navijača Partizana preko ozvučenja u dvorani. Sve pesme koje smo čuli kad smo ušli u dvoranu bili su nam dobro poznate, tako da nismo bili impresionirani. Bili smo odlično pripremljeni za meč i taktički i psihički - podvukao je as Burse, koja će se za plasman u polufinale drugog po rangu evropskog takmičenja boriti sa Cedevita Olimpijom u ljubljanskim "Stožicama".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading