VASKRŠNJE ČUDO! Grobari u EKSTAZI: Partizan PONOVO u Evroligi UPRKOS eliminaciji iz Evrokupa!

Autor:

Sport

24.04.2022

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe vesti za pristalice crno-belih.

VASKRŠNJE ČUDO! Grobari u EKSTAZI: Partizan PONOVO u Evroligi UPRKOS eliminaciji iz Evrokupa!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana pred meč sa Bursom

Partizanov šokantan poraz od Burse u "Štark areni" u osmini finala Evrokupa zabrinuo je Grobare, koje je ipak ohrabrio tekst koji je izašao na specijalizovanom sajtu "BasketNews".

Pomenuti portal se bavio planovima crno-belih, a tom prilikom je najavio mogućnost povratka u Evroligu putem specijalne pozivnice!

Kako se navodi, Evrokup svakako predstavlja "klizav teren", a povratak Željka Obradovića doneće Parnom valjku novi nastup u elitnom takmičenju "na ovaj ili onaj način".

Teško da bi Partizan tako brzo odustao od legende poput Obradovića. Ovo okupljanje je došlo posle svih tih dugih godina i ne zaslužuje da se završi za manje od godinu dana.

Republika

Foto: Starsport

Žoc vraća Partizan u elitu

Osim toga, Partizan bi i dalje mogao da osvoji AdmiralBet ABA ligu, kao i da se probije u Evroligu preko specijalne pozivnice. Nema potrebe da se stvar komplikuje, jer se više puta pokazalo da je Evrokup klizav teren. Važno je uzeti potrebne lekcije - navodi "BasketNews".

Podsetimo, Partizanovu seriju učešća u Evroligi prekinuo je Nolan Smit 2014. godine, kada je trojkom u poslednjoj sekundi ućutkao Grobare u areni, a Cedevita je time obezbedila plasman u finale Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading