ŠTA ĆE BITI SA ŽELJKOM? Grobari STREPE, Mijailović STAVIO TAČKU!

Autor:

Sport

21.04.2022

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Partizana veruje u trenera Obradovića i stavlja tačku na priču o eventualnom razlazu sa trofejnim stručnjakom.

ŠTA ĆE BITI SA ŽELJKOM? Grobari STREPE, Mijailović STAVIO TAČKU!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović istakao je, posle eliminacije od Burse, da su ovo teški dani za Grobare.

Bez obzira na ispadanje, čelnik Parnog valjka je pružio snažnu podršku treneru Željku Obradoviću.

-  Pričao sam sa Željkom kratko sinoć u svlačionici, otvoreno sam mu rekao da ima moju punu podršku, da nastavimo svi zajedno ka cilju. Partizan je njegova kuća, uvek je bila i uvek će biti. Nema potrebe da ja govorim o kvalitetima Željka Obradovića i stručnog štaba, to su ljudi koji su po čitav dan u dvorani i koji izuzetno predano rade svoj posao. Znam na koji su način spremili meč, sa koliko detalja, ali... To je sport. Nekoliko lopti je izašlo iz koša, a moram da pohvalim i Bursu, tim koji se pre samo nekoliko dana borio i protiv Efesa. Imaju kvalitet, naravno, to nije opravdanje za naš poraz, ali život ide dalje - naveo je Mijailović, koji se podrobnije osvrnuo na ispadanje iz drugog po rangu evropskog takmičenja.

Republika

Foto: Starsport

Zajedno idemo dalje - Ostoja Mijailović o Željku Obradoviću

Nije lako biti partizanovac danas, ali život ide dalje. Ima pobeda, ima poraza. Biće i drugih teških poraza, ali sam uveren da će biti i velikih trijumfa. Očekivali smo pobedu protiv Burse, ali utakmica je pokazala drugačije. Svi su dali sve od sebe da se dođe do trijumfa, mislim da su to svi mogli da vide. Ovo su trenuci koji moraju da se prežive, verujem da niko nije očekivao poraz - dodao je Mijailović za "Mozzartsport".

Bursa, predvođena Dušanom Alimpijevićem će vizu za polufinale Evrokupa pokušati da overi u Ljubljani, na gostovanju Cedevita Olimpiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Analiticar

22.04.2022 09:29

ZELJKO CE ZAVRSITI ZAPOCETO ! Bice trofeja !