REZ POSLE BURSE: Stranac NAPUŠTA PARTIZAN?!

Autor:

Sport

21.04.2022

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro nas očekuje možda i prva žrtva ispadanja crno-belih iz Evrokupa.

REZ POSLE BURSE: Stranac NAPUŠTA PARTIZAN?!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Svi snovi navijača Partizana oko osvajanja evropskog trofeja u prvoj sezoni pod komandom trenera Željka Obradovića raspšeni su u sredu uveče kada je Bursa pobedila 103:95 u prepunoj beogradskoj Areni i plasirala se u četvrtfinale Evrokupa.

 

 

U sastavu nije bio Rodions Kuruc, letonski košarkaš koji bi možda mogao da ponese i titulu najvećeg promaša, a ulje na vatru dolio je Arturs Kalnitis, agent 24-godišnjeg asa. On je po završetku utakmice između srpskog i tuskog kluba objavio provokativnu Instagram priču gde je označio nalog Evropa uz poruku - Karma.

Republika

Foto: instagram.com/arturskalnitis__

 

Po svemu sudeći, izgleda da je Kalnitis uživao gledajući kako "parni valjak" ispada, a da je ljut jer njegov štićenik ne dobija šansu i da je između redova poslao poruku crno-belima.

Republika

Foto: Starsport

 

Kuruc je poslednju utakmicu u ABA ligi odigrao protiv Crvene zvezde 6. marta (11 minuta), a protiv Andore 9. februara smo ga videli u Evrokupu i posle toga se nije pojavljivao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading