UDARCI ISPOD POJASA: Italijani uporedili Vlahovića sa KONJEM, Alegri JAVNO BESNEO!

Autor:

Sport

21.04.2022

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač trpi velike pritiske u Torinu!

UDARCI ISPOD POJASA: Italijani uporedili Vlahovića sa KONJEM, Alegri JAVNO BESNEO!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović na meču protiv Fjorentine

Srpski fudbaler Dušan Vlahović zapalio je Italiju u januaru kada je u transferu vrednom 80.000.000 evra prešao iz Fjorentine u Juventus. Od dolaska u Torino, reprezentativac naše zemlje postigao je sedam golova na 14 utakmica, ali ni to nije dovoljno kako bi izbegao kritike medija na Apeninima.

 

 

Beograđanin je protiv svog bivšeg tima igrao u revanš meču polufinala Kupa Italije, a "stara dama" slavila je sa 2:0 i sa ukupnih 3:0 prošla u finale, a mladi napadač na terenu je proveo 82 minuta, 25 kontakata sa loptom, prosledio je 11 uspešnih dodavanja i jedan šut u okvir gola.

"Korijere delo Sport" je bio najgori u "vređanju" Ducija pošto je aludirao na njegovo ponašanje protiv nekadašnjih saigrača uz poruku da je bio  "nervozan na liniji ofsajda kao konj pred čuvenu trku Palio de Siena" i da mu "nedostaje gol".

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Blaža je bila "Gazeta delo sport" koja je napisala da je Vlahovićev hobi da postiže golove, ali da nije imao šanse, a "Tutosport" da se "borio sa ofsajdom i da je pomogao time što je napravio haos pre gola Bernandeskog".

Na navode italijanskih medija reagovao je burno i Masimilijano Alegri, trener bjanko-nera koji je stao u odbranu Dušana Vlahovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Zasmejavate me. Jedan dan pišete jedno, posle tri dana nešto sasvim drugo - rekao je Maks, a potom obrazložio svoje reči:

- Vlahović naporno radi. Stigao je ovde pre tri meseca i fizički je u padu. Nije on navikao da igra na svaka tri dana, a na početku davao je sve od sebe, trošio je mnogo energije. Mora da bude mirniji. On je mlad fudbaler, kome nedostaje iskustvo. Mora da nađe mentalni balans. Biće mu potrebne godine da dosegne do pravog nivoga zrelosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading