MBAPE ILI HALAND? Alegri progovorio o NOVOM NAPADAČU i ŠOKIRAO Italiju - Vlahović ovo još NIJE DOŽIVEO!

Autor:

Sport

31.03.2022

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski stručnjak promenio ploču!

MBAPE ILI HALAND? Alegri progovorio o NOVOM NAPADAČU i ŠOKIRAO Italiju - Vlahović ovo još NIJE DOŽIVEO!

Foto: Tanjug/AP

Centarfor Juventusa Dušan Vlahović

Trener Juventusa Masimilijano Alegri po prvi put je samo u superlativu govorio o srpskom golgeteru Dušanu Vlahoviću. Od njegovog dolaska u Torino, Italijan je često kritikovao Srbina, ili je pak pričao kako treba još da napreduje.

Ovoga puta, Alegri je Duću uporedio sa Kilijanom Mbapeom i Erlingom Halandom.

Vlahović? Mlad je, ima malo međunarodnog iskustva, ali nesporno je kvalitetan, želi da napreduje i ima mnogo vremena za to. Apsolutno je ubitačan pred golom protivnika. Juventus je doveo snažno pojačanje, on je svetska klasa, Mbape i Haland su najjači u njihovoj generaciji - istakao je italijanski stručnjak, koji je potom otkrio kako je ubedio Španca Alvara Moratu da ostane u "gradu Fijata".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Alegri imao samo reči hvale za Vlahovića

Noć kada je klub završio sve sa Vlahovićem, nazvao sam Alvara i rekao mu, 'nemoj da ideš odavde jer ćeš biti važan igrač sa njim u tandemu'. I tako je i bilo. Razgovarati sa moratom tehnički nije lako, ako tražite od njega da radi stvari koje ne može, neće igrati najbolje što može, ali ne zaboravimo da je uvek bio na raspolaganju i da je mesecima igrao na poziciji koja nije njegova - zaključio je nekadašnji trener Milana.

Podsetimo da je Vlahović u tekućoj sezoni na deobi čelne pozicije liste strelaca Serije A, sa Ćirom Imobileoa iz Lacija (po  21 gol), a srpski as je zimus plaćen Fiorentini preko 80 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading