STIŽE ZBOG SEVERA I VATRENIH DELIJA: Zvezda izvlači KECA iz RUKAVA, crveno-beli dovode NAJVEĆE letnje pojačanje?!

Autor:

Sport

07.05.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strasti se ne smiruju.

STIŽE ZBOG SEVERA I VATRENIH DELIJA: Zvezda izvlači KECA iz RUKAVA, crveno-beli dovode NAJVEĆE letnje pojačanje?!

Foto: Starsport

Koreografija "Delija"

Pre nekoliko dana poput detonacije odjeknula je vest da bi ruski centarfor Artem Dzjuba mogao da pojača Crvenu zvezdu, a bivši vezista crveno-belih Branko Jovičić dodatno je zagolicao maštu Delija.

Popularni Bakula je otkrio da Rus obožava da igra pred punim tribinama, što bi mogao da bude veliki adut aktuelnog prvaka Srbije tokom pregovora sa njim.

- Gde god je igrao Dzjuba je imao veliki uticaj na ekipu. Treneri su pravili tim oko njega, čak je i u Zenitu bilo tako, bez obzira što je taj tim pun zvezde. On je čovek sa mnogo titula, voli da utiče na igru tima. Bio bi stvarno veliko pojačanje za Crvenu zvezdu, špic koji voli da daje golove. Jako dobar u vazduhu - izjavio je Jovičić za "Mozzartsport", a zatim je dodao:

U Zenitu je bio odličan, uz male padova. Ali igra se pravila oko njega. Da ste me pitali pre godinu dana da li imaš šanse da Artom dođe u Zvezdu, bio bih pesimističan. Sada se situacija okrenula. Na ruku mom bivšem klubu idu sankcije ruskim klubovima. Možda će mu to biti motiv.

Republika

Foto: Starsport

Delije Zvezdin kec u rukavu za Dzjubu - Jovičić

Jovičić je podvukao da Dzjubu motivišu navijači i "vatrena atmosfera", a "Marakana" je po tome prepoznatljiva širom planete.

O njemu mogu da govorim samo sa fudbalske strane. Nisam delio sa njim svlačionicu, pa da znam kakve su mu navike. Fudbalski, bio bi ogromno pojačanje. I kao zvezdaš voleo bih da dođe u Beograd, baš bih voleo. On je rusku ligu igrao na vrlo visokom nivou, što jasno pokazuje da godine nisu problem. Imao bi i jak motiv. Takav je karakter. Voli da igra pred vatrenim navijačima, pred punim stadionom. A to Zvezda može da mu omogući - podvukao je Branko Jovičić.

Podsećamo da Dzjubin ugovor sa Zenitom ističe 30. juna i on će biti slobodan u potrazi nove sredine, a da li će put Beograda ostaje da se vidi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading